OVA LEPOTICA JE DRŽALA ZLATNU LOPTU FIFA: Naša komšinica čuvala trofej pre nego što je dodeljen LEU MESIJU! Prava je DESETKA, GRMI
Foto: EPA/TOLGA BOZOGLU, Printscreen/Instagram

zanosna crnka

OVA LEPOTICA JE DRŽALA ZLATNU LOPTU FIFA: Naša komšinica čuvala trofej pre nego što je dodeljen LEU MESIJU! Prava je DESETKA, GRMI

Fudbal -

Svetsko prvenstvo u Kataru proteklo je u znaku fudbalske reprezentacije Argentine i Lea Mesija, koji se konačno domogao trofeja koji mu je nedostajao u karijeri.

Adrijana Paul
foto: Printskrin/Instagram

Na svečanoj dodeli pehara pažnju javnosti privukle su hostese koje su držale trofeje i medalje. Posebno zanosna crnka iz čijih ruku je "Zlatna lopta" toliko željeni pehar uzeo Leo Mesi, kapiten Argentine.

Adriana Paul, Leo Mesi
foto: EPA/TOLGA BOZOGLU

Ko je ova lepotica? Pitanje je koje se postavljalo danima. Kurir vam otkriva njen identitet uz pomoć kolega iz Rumunije. Radi se o devojci koja se zove Adrijana Paul, koja radi u Kataru kao stjuardesa. Upravo je ona bila na bini na dodeli pehara i medalja Svetskog prvenstva, pored fudbalskih zvaničnika, predstavnika Katara i drugih stjuardesa.

Lepa Adrijana Paul izabrana je među 15.000 stjuardesa "Katar ervejza" da prisustvuje dodeli nagrada Svetskog prvenstva u Dohi. Ona je držala trofej za najboljeg igrača, "Zlatnu loptu", koji je uručen Lionelu Mesiju.

- Bilo je to neopisivo iskustvo. Bila sam izuzetno srećna što sam imala priliku da budem izabrana među 15.000 stjuardesa naše kompanije, da uživo doživim te emocije. Trofej je bio težak, verovatno oko šest kilograma, ruke su mi se stalno tresle - otkrila je Adrijana Paul za portal Libertatea.

Lepa crnka imala je i poruku za svoje zemljake, fudbalere Rumunije.

- Nadam se da ćemo se kvalifikovati za sledeće prvenstvo sveta. Bila bih veoma ponosna na Rumune.

Adrijana Paul ima preko 28.000 pratilaca na Instagramu, gde je veoma aktivna. Skoro svakodnevno objavljuje fotografije, od kojih su većina fotke sa destinacija iz svih delova sveta.

Posetila je mnoge gradove u Evropi, ali i obišla Ameriku i druge egzotične zemlje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track