DRAGOVIĆ NE MOŽE DA IDE IZ ZVEZDE! Mitar Mrkela: Aleksandar je imao sastanak kod Zvezdana Terzića! Šta mu je rekao direktor?
Foto: Zorana Jevtić

prelazni rok

DRAGOVIĆ NE MOŽE DA IDE IZ ZVEZDE! Mitar Mrkela: Aleksandar je imao sastanak kod Zvezdana Terzića! Šta mu je rekao direktor?

Fudbal -

Mitar Mrkela, sportski direktor Crvene zvezde, odbacio je bilo kakvu mogućnost odlaska Aleksandra Dragovića u Sampdoriju.

Aleksandar Dragović
foto: Starsport

Skoro dva meseca klub iz Đenove i njegov trener Dejan Stanković žele da angažuju Aleksandra Dragovića u borbi za opstanak u Seriji A. Presiju na crveno-bele izvršio je i jedan od menadžera reprezentativca Srbije Marselo Brilman koji je juče dao izjavu da Dragović želi da dođe u Sampdoriju.

Mitar Mrkela
foto: www.crvenazvezdafk.com

Aleksandar Dragović ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2024. godine i sigurno je da bez milionskog obeštećenja ne može da napusti Marakanu.

- Stav kluba je po pitanju Aleksandra Dragovića bio jasan od samog početka. U ovom prelaznom roku Dragović ne može da ide nigde. Pročitao sam šta je rekao Dragovićev menadžer. Ali, Aleksandar je bio na razgovoru kod Zvezdana Terzića, gde mu je jasno predočeno ovo što sam rekao i Dragović je prihvatio da ostane do leta - objasnio je Mrkela.

Strahinja Eraković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sportski direktor Crvene zvezde otkrio je da će na Marakani biti živ zimski prelazni rok. Mogući su odlasci i dolasci igrača. U ranijem periodu se pominjao dolazak Edmunda Ada, Žana-Filipa Krasoa i Vladimira Sičevoja, te mogući odlasci Strahinje Erakovića, Stefana Mitrovića, Sekua Sanoga i Kalife Kulibalija.

- Biće sigurno nekih dolazaka, ne verujem da će se to desiti pre Nove godine. Ima i ponuda. Najtraženiji igrači su Mitrović i Eraković. Od visine ponuda zavisi da li će otići - jasan je Mitar Mrkela.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track