LUDA PRIČA! SRPSKI FUDBALSKI NIŽELIGAŠ PRIZNAT POPUT SVETSKIH VELIKANA: Ni Zvezda, ni Partizan nemaju ono što Miljakovac ima!
Foto: FK Miljakovac

LUDILO!

LUDA PRIČA! SRPSKI FUDBALSKI NIŽELIGAŠ PRIZNAT POPUT SVETSKIH VELIKANA: Ni Zvezda, ni Partizan nemaju ono što Miljakovac ima!

Fudbal -

Fudbalski klub Miljakovac umnogome je promenio i osvežio lice i naličje srpskog fudbala, iako nastupa u najnižem rangu takmičenja.

Klub u kojem se vrednosti stavljaju na prvo mesto, upadljivim i dopadljivim marketinškim pristupom i načinom komunikacije sa javnošću skrenuo je pažnju na sebe, ali i na mnoge važne teme kojima se bavi u svojim društveno odgovornim akcijama.

Potvrda autentičnog i kvalitetnog rada sada je došla i od strane društvene mreže Tviter koja je Miljakovcu dodelila zlatnu verifikacionu značku, čime je ovaj amaterski klub postao prvi fudbalski klub u Srbiji čiji je rad priznat na ovaj način, umesto do sada ustaljene plave značke.

Miljakovac je takođe jedini klub iz regiona koji ne pripada profesionalnom rangu takmičenja, a poseduje verifikovan profil na društvenim mrežama.

Zlatna verifikaciona značka nedavno je uvedena na Tviteru kao potvrda autentičnosti profila povezanih sa kompanijama i brendovima, a među njima i sportskim kolektivima.

Dobijanjem zlatne značke Miljakovac je stao rame uz rame sa najvećim klubovima i brendovima na svetu kao što su Real Madrid, Juventus, Mančester Junajted i ostali.

FK Miljakovac je osnovan pre dve godine i ove sezone nastupa u Međuopštinskoj ligi, poslednjem rangu takmičenja. Klub takođe nastupa u evropskom takmičenju Feniks trofej, koje okuplja amaterske klubove sa prostora Evrope koji svojim radom i angažovanjem stvaraju bolje fudbalsko okruženje. Miljakovac nastupa u grupi C zajedno sa Brerom iz Milana i Skjoldom iz Kopenhagena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track