SALAH ČESTITAO BOŽIĆ I OKITIO JELKU: Njegova supruga zbog ovog DETALJA na ŽESTOKOM udaru! FOTO
Foto: Profimedia

LEPO

SALAH ČESTITAO BOŽIĆ I OKITIO JELKU: Njegova supruga zbog ovog DETALJA na ŽESTOKOM udaru! FOTO

Fudbal -

Vreme je katoličkog Božića i najveće sportske zvezde koriste priliku da čestitajuovaj hrišćanski praznik. Među njima je i Mohamed Salah koji je inače islamske veroispovesti.

Salahu koji golove proslavlja padanjem na kolena i tako zahvaljuje Alahu je postala tradicija da okiti jelku i čestita Božić.

Sjajni fudbaler Liverpula je to uradio i prethodnih sezona, a isto je ponovio i ove, s tim da ovaj put na jelki dominiraju plavi ukrasi.

Egipćanin se ranije suočavao sa žestokim kritikama zbog odluke da javno čestita Božić, a nema sumnje da će tako biti i ovaj put.

Mnogi su mišljenja da Salah kao privrženi musliman ne treba javno da čestita ovaj hrićanski praznik, dok svakako ima i onih koji potpuno podržavaju ovakav potez jednog od najboljih igrača današnjice.

Na ovogodišnjim zajedničkim fotografijama posebnu pažnju je privukao i detalj Salahove supruge Megi Sadek koja je inače nosi nikab ( tkanina koja pokriva lice

Prema islamskim propisima sve žene koje odluče da se nose nikab dužne su pokriju sve delove tela osim lica i šaka.

To je Megi promaklo na ovogodišnjim fotografijama pošto joj se vidi vrat, dok improvizana marama nije u potpunosti pokrila crnu kosu.

Ranijih godina porodica Salah se zbog načina čestitke Božića susrela sa lavinom komentara koji zasigurno neće izostati i ovaj put.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track