PARTIZAN NE ODUSTAJE OD TITULE! Petrić govorio o Zvezdi, Mesiju i Juventusu
Foto: Starsport

početak priprema

PARTIZAN NE ODUSTAJE OD TITULE! Petrić govorio o Zvezdi, Mesiju i Juventusu

Fudbal -

Trener Partizana Gordan Petrić, na početku priprema crno-belih je poručio da parni valjak ne odustaje od borbe za titulu prvaka Srbije, uprkos velikoj bodovnoj prednosti aktuelnog šampiona Crvene zvezde.

- Predsednik kluba je iskusan i pametan, rekao je ciljeve, igrači su čuli to i dobro je za njih i nas. Zvezda ima veliku prednost, ali ima dosta da se igra. Dok ima matematike, ima šanse, ali u neku ruku to je bušna priča. Ali, ima dosta bodova u igri i moramo da budemo spremni za jun mesec i sada treba da dovodimo igrače za jun. Posebno je teško dovesti igrače u junu za leto, sada je lakše tokom zime - rekao je Petrić.

Slobodan Urošević
foto: Starsport

Strateg crno-belih je govorio je o nastupu Srbije na Svetskom prvenstvu. Pred odlaska Orlova u Katar, Petrić je kritikovao selektora Dragana Stojkovića Piksija što na spisku selekcije Srbije nije bio kapiten Slobodan Čaki Urošević.

- Veliki uspeh je odlazak na SP, rekao sam već da su te kvalifikacije i turnirski fudbal totalno drukčije stvari. Bude tu dosta stvari, treninga, druženja i neke stvari izlaze na videlo, što u kvalifikacijama kada dođeš pet-šest dana pre toga nije slučaj. Izašle su neke stvari koje možda nisu tačne, ali dešavaju se u reprezentaciji", rekao je Petrić i nastavio:

- Želeo sam da šampionat osvoji Argentina, zbog Mesija i Maradone i svega što se dešava. Mesi igra već 20 godina i meni je ispunio život svojim igrama, iako sam gledao i Platinija i druge velike igrače. Ne bih voleo da je Mesi završio karijeru, a da nije je osvojio titulu."

Petrić je govorio je i o montažnom brdu koje je novina u okviru sportskog centra "Partizan – Teleoptik”.

"Ideja Miše i Sačeta, samo nisu mogli da je sprovedu u delo. Voleo bih da stavim tablu Miša i Sale. Kada sam Bati Mirkoviću rekao, identično su imali u Juventusu i rekao je da su igrači povraćali posle toga. Nadam se da naši neće, malo ćemo slabije krenuti", naglasio je Gordan Petrić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track