KILIJAN MBAPE IMA PRAVO DA BUDE SA TRANSRODNOM DEVOJKOM: Italijanska glumica iz filmova sa odrasle podržala Francuza
Foto: Printskrin/Instagram

stigla zaštita

KILIJAN MBAPE IMA PRAVO DA BUDE SA TRANSRODNOM DEVOJKOM: Italijanska glumica iz filmova sa odrasle podržala Francuza

Fudbal -

Paola Saulino, poznata italijanska glumica iz filmnova za odrasle, podržala je vezu Kilijana Mbapea sa transrodnom devojkom.

Paola Saulino
foto: Printskrin/Instagram

Tokom Mundijala u Kataru fudbaler Francuske našao se u žiži javnosti jer je stupio u vezu sa Ines Rau. Ova manekenka rođena je kao muškarac, ali se sa 16 godina odlučila za operaciju promene pola, a potom izgradila manekensku karijeru.

Kilijan Mbape, Ines Rau
foto: Privatna Arhiva, EPA/CRISTOPHE PETIT TESSON

Ona je prvi transrodni model koji se nalazi na naslovnoj strani Plejboja. U maju je par primećen na filmskom festivalu u Kanu, a tada su paparaci otkrili 32-godišnju Rau na jahti 23-godišnjeg fudbalera. Kilijan Mbape je srećan, ali ne želi da komentariše ono što pišu mediji.

Paola Saulino, koja je poznata po skandaloznim izjavama u Italiji, odlučila je da podrži vezu Kilijana Mbapea i Ines Rau, pa je na društvenim mrežama napisala:

- Ako Kilijan Mbape ima transrodnu devojku, svi vi bi trebalo da gledate svoja posla. I razmislite kakve ste rogonje. Verovatno nemate šta da radite. Razmislite o svojim vezama, svojim lažima i o tome zašto osećate potrebu da budete toliko radoznali u vezi sa intimnim životima drugih ljudi. A onda dajte sebi poklon, idite na psihoterapiju. Veliki poljubac!

Lepa Paola nedavno je boravila na Svetskom prvenstvu u Kataru. Tamo je navijača za reprezentaciju Argentine, pošto selekcija njene zemlje Italije nije izborila pravo da se nađe na Mundijalu.

Paola Saulino svojim akcijama često dospeva u sferu interesovanja medija. Tako je prošlog proleća čestitala rođendan Valteru Zengi, legendi italijanskog fudbala. Tvrdila je i da je vodila ljubav sa jednim fudbalerom Čelsija.

Pre sedam godina, Paola Saulino je obećala oralni seks za sve fudbalere, ali i određeni broj navijača Napolija, ukoliko tim sa juga Italije osvoji titulu u Seriji A.

Istu akciju obećala je i 2018, samo je ovaj put uslov bio da Napoli osvoji Ligu šampiona. Nažalost mnogih, ništa od toga se nije dogodilo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track