OJADIO KLADIONICU, A ONDA GA BRUTALNO PREVARILI: Čovek pogodio nemoguće, došao da podigne 17.000 EVRA, pa doživeo veliki ŠOK!
Foto: Twitter Printscreen

NEVEROVATNO

OJADIO KLADIONICU, A ONDA GA BRUTALNO PREVARILI: Čovek pogodio nemoguće, došao da podigne 17.000 EVRA, pa doživeo veliki ŠOK!

Fudbal -

Jedan ljubitelj fudbala i klađenja iz Engleske bio je ubeđen da je zaradio veliko bogatstvo u kladionici, međutim, kada je otišao da unovči tiket doživeo je neprijatno iznanađenje.

Pre početka SP, mladić po imenu Liam Manifold uložio je 10 funti (11,3 evra) na neverovatnu kombinaciju - Argentina osvaja Mundijal u Kataru, Francuska stiže do finala, a Mesi će biti proglašen za najboljeg igrača turnira.

Sve je pogodio, ali na kraju nije dobio novac koji je zaslužio.

Trebalo je da dobije 15.000 funti (17.000 evra), ali kladionica mu je ponudila sramnu isplatu od svega 660 funti.

Tri odvojena tipa kombinovao je na jednom tiketu i ukupna kvota je bila 1495, kada to pomnoži sa uloženim novcem (10 funti) dobitak bi trebalo da bude gotovo 15.000, međutim, kladionica ne misli tako.

Kladionica u kojoj je uplatio tiket saopštila je da se igrač kladio na tri događaja koja su previše povezana da bi se koeficijenti na njih međusobno množili. Odbili su da isplate 15.000 funti i ponudili mnogo manje novca.

"Otišao sam da unovičim tiket, a oni su mi ponudili 660 funti", požalio se Englez.

U izjavi za "Miror" on je istakao da ako je došlo do greške, to je problem kladionice, jer nije trebalo da prihvate tiket kada je odigran ako događaji ne mogu da se kombinuju.

"Kada sam se kladio, tip za pultom je rekao da je sve u redu. Prošle su dve nedelje od finala i mislim da se ništa nije promenilo. Ako je bila greška, oni su krivi što su prihvatili opkladu. Ovo je frustrirajuće", istakao je on.

Liam je imao velike planove, želeo je da olakša život svom ocu koji je invalid, ali onda je usledio šok.

"Nešto manje od 15 hiljada funti je mali novac za njih, a meni taj iznos menja život. Tata mi je invalid", požalio se mladić.

Kladionica je i dalje pri stavu da je dala poštenu ponudu ovom igraču.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track