RONALDO, LICEMERU STARI! Ovako je Kristijano pričao o ARAPSKIM MILIONIMA, pa posle dva meseca potpisao BASNOSLOVAN ugovor (VIDEO)
Foto: Printscreen

PLJUNUO PA POLIZAO

RONALDO, LICEMERU STARI! Ovako je Kristijano pričao o ARAPSKIM MILIONIMA, pa posle dva meseca potpisao BASNOSLOVAN ugovor (VIDEO)

Fudbal -

Kristijano Ronaldo je nedavno potpisao potpuno neverovatan ugovor sa Al Nasrom, a nedavno je predstavljen pred 30.000 navijača.

Ronaldo je posao završio nakon učešća na Svetskom prvenstvu, a pre manje od dva meseca objasnio je zbog čega ne želi da ode u zemlju iz koje je klub sa kojim je potpisao ugovor.

Mundijalu u Kataru prethodio je šokantan intervju Ronalda koji je u razgovoru sa kontroverznim britanskim novinarom, Pirsom Morganom, govorio o lošem stanju u Mančester junajted.

Intervju je podigao puno prašine i izazvao burne reakcije zbog načina na koji je Kristijano "izneo prljav veš" o klubu, a "crveni đavoli" su nakon toga odlučili da raskinu saradnju sa tridesetsedmogodišnjim fudbalerom.

Osim kritika na račun kluba u kojem ima status legende, Ronaldo je objasnio kako gleda na nastavak karijere i zbog čega ne želi da ide u zemlju kao što je Saudijska Arabija.

"Opet, dolazim do mojeg predosećaja u vezi tebe... da se radi samo o novcu, ti bi već bio u Saudijskoj Arabiji, zarađivali bi kraljevski novac. Ali to nije ono što te motiviše. Želiš da ostaneš na vrhu", rekao je Morgan.

Ronaldo je kao iz topa odgovorio:

"Upravo tako. Zato što i dalje verujem da mogu da postignem puno, puno golova i da mogu da pomognem timu. Takođe, verujem da sam dovoljno dobar i da sam sposoban da pomognem nacionalnom timu", poručio je Portugalac.

Mesec i po dana kasnije, potpisao je ugovor po kojem bi trebalo da zaradi 200 miliona evra godišnje.

A, na predstavljanju je objasnio zbog čega je odlučio da potpiše za Al Nasr i njegova izjava prilično se razlikuje od reči iz intervjua.

"U Evropi sam sve osvojio, posao je završen. Ovo predstavlja novi izazov za mene. Imao sam razne ponude iz Portugala, SAD, Australije i Brazila, ali ova iz Al Nasra me je najviše privukla. Želeo sam da dođem ovde da pomognem razvoju fudbala u ovoj zemlji, ali i zbog drugih aspekata" rekao je Portugalac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track