SPARTAK UZEO ZVEZDI IGRAČA KOJEG SU JURILI GODINU DANA: Neverovatno, Ado završio u Subotici! Ostavio je zanimljivu poruku...
Foto: Printskrin

ludo

SPARTAK UZEO ZVEZDI IGRAČA KOJEG SU JURILI GODINU DANA: Neverovatno, Ado završio u Subotici! Ostavio je zanimljivu poruku...

Fudbal -

Edmund Ado, fudbaler kojeg je punu godinu jurila Crvena zvezda, od danas je igrač Spartaka iz Subotice.

Edmund Ado
foto: Profimedia

Zadnji vezni koji je sjajne partije pružao u dresu Šerifa iz Tiraspolja, a koji se posebno istakao u dvomeču kvalifikacija za Ligu šampiona u leto 2021. godine, kada je i zapao za oko skautima crveno-belih, konačno je stigao u Srbiju.

Crvena zvezda je i ove zime pratila Edmunda Ada, međutim odlučila se da igrače na poziciji zadnjeg veznog potraži na drugom mestu, konkretno u završnim je pregovorima sa Markom Stamenićem, igračem Kopenhagena. Još nije poznato da li su crveno-beli definitivno odustali od igrača iz Gane, jer on poslednjih godinu dana uopšte nije igrao, pošto je bio suspendovan od strane Šerifa.

Edmund Ado
foto: www.crvenazvezdafk.com

Prošle zime Crvena zvezda je Šerifu nudila 1.800.000 evra za Edmunda Adoa, međutim čelnici Šerifa su tražili više novca i minirali transfer. U celu priču bio je umešan i Midtjiland koji je nudio više novca, međutim sam igrač nije želeo da ide u Dansku, već u Srbiju. Posle toga, igrač iz Gane je bio toliko ljut i revoltiran, da je odlučio da više ne trenira, pa je suspendovan od strane kluba. Prošle zime, pre godinu dana sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela dao je zanimljivu izjavu, u kojoj je rekao da je Edmund Ado igrač kojeg valja čekati.

Edmundo Ado ima 22 godine i sa ekipom Spartaka iz Subotice će ići na pripreme u Tursku, u Antaliju. Stigao je na sever Srbije kao slobodan igrač, posle raskida saradnje sa višestrukim prvakom Moldavije. Pre dva dana Edmund Ado, postavio je zanimljiv komentar na svom instagram profilu, kada je citirao Sveto pismo:

- Bog uvek stiže na vreme.

Vrlo je moguće da Crvena zvezda želi da vidi u kakvom je stanju Edmund Ado, odnosno da u prolećnom delu sezone u Spartaku proveri povremenog reprezentativca Gane, da li bi on posle skoro godinu dana neigranja, bio pojačanje za Ligu šampiona.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track