ŠTO OBUČE NJEGOVA ŽENA, TO OBLAČI I ON: Novi fudbaler Zvezde ima HIT stajling, a evo šta se krije iza svega
Foto: Printscreen/Instagram

podseća na kangu

ŠTO OBUČE NJEGOVA ŽENA, TO OBLAČI I ON: Novi fudbaler Zvezde ima HIT stajling, a evo šta se krije iza svega

Fudbal -

Crvena zvezda je ove zime angažovala Pitera Olajinku, nigerijskog fudbalera koji u Beograd dolazi iz češke Slavije.

Piter Olajinka
foto: Printskrin/Instagram

Piter Olajinka (27) igra na mestu levog krila i u Beograd dolazi kao slobodan agent. Za sada, ekipi bi trebalo da se priključi na leto, mada postoji opcija da stigne i u januaru, ukoliko crveno-beli prodaju Stefana Mitrovića ili Aleksandra Kataija.

Ono što Pitera Olajinku izdvaja od mase fudbalera koje je Crvena zvezda angažovala prethodnih godina, jeste njegov neobičan stil odevanja.

Naime, gledajući instagram profil nigerijskog fudbalera da se zaključiti da on veoma poštuje tradiciju rodne Nigerije, ali i naroda kojem pripada.

Po stilu i živim bojama koje preferira u oblačenju mnogo podseća na Gelora Kangu, koji je proteklih godinama svojim unikatnim odevnim kombinacijama oduševljavao navijače Crvene zvezde.

Piter Olajinka podelio je na društvenim mrežama veliki broj fotografija u kojima pozira sa suprugom Jetunde Barnabas Olajinka, koja je bivša misica, poznata manekenka i glumica iz Nigerije.

Uzgred, starija je od Pitera pet godina, ali srećnom paru očigledno razlika u godinama uopšte ne smeta. Imaju ćerkicu, koja se zove Gema.

Piter i Jetunde Olajinka ne kriju uzajamnu ljubav, pa na društvenim mrežama jedno drugom često dele poruke ljubavnog sadržaja.

Otuda i ne čudi što se često fotografišu zajedno, u istim odevnim kombinacijama. Ovako nesto spada i u tradiciju iz podnevlja odakle dolaze.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track