POSLALI SMO DVE PONUDE ZA HAZIZU! Miloš Vazura pričao o Partizanovom kapitalcu: Čekamo, imamo vremena, znamo koliki nam je limit
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

zna se meta

POSLALI SMO DVE PONUDE ZA HAZIZU! Miloš Vazura pričao o Partizanovom kapitalcu: Čekamo, imamo vremena, znamo koliki nam je limit

Fudbal -

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura otkrio je da će crno-beli biti aktivni u zimskom prelaznom roku, te da su mogući dolasci, ali i odlasci iz Humske.

Miloš Vazura
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Fudbalski klub Partizan potpisao je trogodišnji sponzorski ugovor sa kompanijom "Soccer". Tačnije nastavili su uspešnu poslovno-sportsku saradnju.

Izraelac Dolev Haziza, kojeg je upravi Partizana preporučio njegov zemljak Bibars Natho, velika je želja sportskog sektora crno-belih. Zimski prelazni rok biće zanimljiv kada je u pitanju klub iz Humske ulice.

- Zainteresovani smo za Hazizu! Pregovaramo, ali postoji druga strana koja u ovom momentu nije spremna za transfer. Poslali smo dve ponude, očekujemo odgovor i nastavljamo pregovore. Prelazni rok još nije počeo kod nas, istina je da ga želimo i da pregovaramo sa klubom. Čekaćemo, imamo vremena i limit, ali o tome ne želim da govorim. U ovom momentu nismo blizu rešenja, ali pričamo - rekao je Miloš Vazura okupljenim novinarima i nastavio:

Dolev Haziza
foto: Marcio Machado / Zuma Press / Profimedia

- Imamo Natha koji ga poznaje lično, kaže da je sjajan mentalitet, to je ono što može da nam pomogne. Ispričao nam je sve najbolje o tom momku i njegovim ljudskim kvalitetima, a to je veoma važno. Izraelci su teški za pregovore. Ne znam ima li neko teži od njih.

Partizan još nije započeo direktne pregovore sa Dolevom Hazizom, pošto čekaju da on reši spor koji ima sa Makabijem iz Haife.

- Mislim da je igrač spreman za dolazak u Partizan, ako se dogovorimo sa klubom. Dali smo dobru ponudu, nećemo preterivati u onome što smo zamislili. Možda poinuda u ovom trenutku nije zadovoljavajuća... Isto i kad nama neko pošalje ponudu za dva, tri igrača, pa ne prodamo nijednog. Onda se vratimo na prvog... Verovatno je slično, koliko znam oni hoće da prodaju još neke igrače, a sve je povezano. Možda ne mogu da prodaju ovog, dok ne prodaju drugog... Ne znam. Ili jednostavno neće. Pregovaramo, otvorena je priča dokle je dogovoreno s klubom, ne mogu ništa da kažem. U ovom trenutku nismo blizu rešenja i završetka, ali pričamo i pregovaramo - objasnio je Miloš Vazura.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track