KRALJEVO PROGLASILO NAJBOLJE U 2022. GODINI: Dominacija Sloge! Najbolji su Dimitrijević i Matović
Foto: Facebook / Stole Petković

laureati

KRALJEVO PROGLASILO NAJBOLJE U 2022. GODINI: Dominacija Sloge! Najbolji su Dimitrijević i Matović

Košarka -

Košarkaški klub „Sloga“ iz Kraljeva poneo je titulu najuspešnije ekipe u 2022. godini, a za najboljeg trenera izabran je Marko Dimitrijević, strateg ovog kraljevačkog košarkaškog kluba.

Kako je saopštio Sportski savez Kraljeva, za najboljeg sportistu, u kategoriji seniora, izabran je Stefan Matović iz Košarkaškog kluba “Sloga”, dok je u kategoriji seniorki najuspešnija bila Dragana Gobeljić iz Ženskog košarkaškog kluba “Kraljevo”.

Za najboljeg sportistu u kategoriji juniora izabran je Uroš Čingelić iz Bokserskog udruženja “Čingelić”, a najbolja juniorka u 2022. godini je Jovana Pantović iz Ženskog rukometnog kluba “Metalac”.

Među kadetima, najuspešniji u 2022. godini bili su Vuk Bazić iz Kajak kluba „Ibar“ i Hristofer Dimitrov iz Bokserskog kluba „Metalac“, kao i Anja Bogdanović iz Kajak kluba „Ibar“, dok su kod pionira najbolji bili David Želi iz Kajak kluba „Ibar“ i Lena Andrić iz Ženskog rukometnog kluba „Metalac“.

Za najboljeg sportskog radnika proglašen je Branislav Paunović iz Auto - moto kluba “KV Rejsing tim”.

Posebna priznanja, za izuzetan doprinos i afirmaciju kraljevačkog sporta, poneli su: Toplica Petković, Miloš Terzić, Dragan Stefanović, Aleksandar Dumić, Slobodan Marinković i Dragan Bajić.

Nagrade najuspešnijim sportistima i sportskim radnicima Kraljeva u 2022. godini biće svečano uručene tokom ovog meseca.

Kurir sport / J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track