DA LI JE CIMIROT U FOKUSU PARTIZANA, U TURSKOJ ŠANSA KLINCIMA: Miloš Vazura objasnio status igrača Standarda i akcenat na mlade
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

prelazni rok

DA LI JE CIMIROT U FOKUSU PARTIZANA, U TURSKOJ ŠANSA KLINCIMA: Miloš Vazura objasnio status igrača Standarda i akcenat na mlade

Fudbal -

Partizan će u dolazećoj polusezoni dati priliku momcima iz svog podmlatka, a najviše se očekuje od Kristijana Belića, Sameda Baždara, Nemanje Jovića i Mihajla Ilića. Čini se da više nije aktuelan dolazak Gojka Cimirota iz belgijskog Standarda.

Gojko Cimirot
foto: EPA

Rođeni Trebinjac Gojko Cimirot bio je velika želja sportskog sektora Partizana prošlog leta. Međutim, transfer nije realizovan i ostavljen je za zimu. Kako sada stvari stoje, od dolaska iskusnog veznog igrača u Humsku neće biti ništa.

Na pitanje Kurira, da li je Gojko Cimirot zanimljiv Partizanu, generalni direktor Miloš Vazura je rekao:

- Sigurno da je zanimljiv. Bio je zanimljiv i pre šest meseci. On je dobar igrač, ali smo se mi u ovom trenutku okrenuli nekih drugim rešenjima, na nekim drugim pozicijama. Očekujem da vidimo šta će se sa njim dešavati u budućnosti. Da vidimo njegov status.

Miloš Vazura
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Na naše pitanje može li Partizan da na proleće lansira nekog novog bisera iz sopstvene omladinske škole poput Strahinje Pavlovića i Filipa Stevanovića, Miloš Vazura veruje da će se to desiti.

- Ima! Videćete ih na pripremama! Ne želim nijedno dete da izdvajam, oni su svi deca Partizana. Mladi Baždar (Samed Baždar op.a.) je pokazao jedan ozbiljan kvalitet u prvom delu sezone. Sjajno trenira mali Jović (Nemanja Jović opa.a),koji je na žalost poslednja dva puta tokom priprema završio sa povredama. Sada se nadam da će biti zdrav i da će pokazati ono u šta svi verujemo. Mali Ilić (Mihajlo Ilić op.a.) je već u prvom timu - istakao je Miloš Vazura i nastavio:

Kristijan Belić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

- Tu je i Belić (Kristijan Belić op.a.), on nije dete Partizana, ali je igrač koji se sjajno pokazao. Nažalost, u njega su svi sumnjali, a on je jedan od igrača za kojeg neko non-stop zove i pita. Pokazao je ozbiljan kvalitet, tako da ima dece. Kreću iz omladinaca još nekoliko igrača sa nama na pripreme. Igraće na utakmicama u Turskoj, a ako stručni štab odluči, neko od njih će ostati u prvom timu.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track