GEORGINA IZGLEDA POTPUNO OBIČNO, A NA SEBI IMA NEVIĐENO BOGATSTVO: Stajling Ronaldove drage vredi kao STAN U BEOGRADU NA VODI!
Foto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

ludilo

GEORGINA IZGLEDA POTPUNO OBIČNO, A NA SEBI IMA NEVIĐENO BOGATSTVO: Stajling Ronaldove drage vredi kao STAN U BEOGRADU NA VODI!

Fudbal -

Georgina Rodrigez, dugogodišnja izabranica slavnog portugalskog fudbalera Kristijana Ronalda, maksimalno uživa u luksuznom životu.

Atraktivna crnka preselila se u Saudijsku Arabiju, pošto je njen dragi potpisao bogati ugovor sa Al Nasrom koji mu garantuje zaradu od neverovatnih 200 miliona evra po sezoni.

Slavni par privlači ogromnu pažnju u Rijadu, a Georgina se maksimalno trudi da ostavi dobar utisak u ovoj muslimanskoj zemlji.

Veliku pažnju privukao je njen naizgled "običan" stajling u kom se pojavila u javnosti. Kako bi ispoštovala stroga pravila, Georgina se pojavila zakopčana do grla.

Georgina Rodrigez
foto: Mohammed Saad / AFP / Profimedia

Obukla je duboke farmerke, crnu rolku i baršunasti kardigan. Izgledala je kao potpuno obična devojka, a na sebi je imala neverovatnih 400.000 evra.

Farmerke koje je nosila koštaju oko 370 evra, rolka oko 270 evra, kardigan 1700 evra i to je najeftinije što je imala na sebi. Minđuše buduće gospođe Ronaldo koštaju neverovatnih 47.900 evra, a pink "Hermes" torba sa dijamantima neverovatnih 350.000 evra.

Ukupno sve na njoj vredi preko 400.000 evra što je cena jednog prosečnog stana u luksuznom naselju Beograd na vodi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track