KAKVA BOMBA! VLAHOVIĆ DO KRAJA JANUARA PRELAZI U PREMIJER LIGU: Velikan uporan, želi Dušana da dovede ODMAH i daje OZBILJNU SUMU!
Foto: Profimedia

LUDILO U NAJAVI!

KAKVA BOMBA! VLAHOVIĆ DO KRAJA JANUARA PRELAZI U PREMIJER LIGU: Velikan uporan, želi Dušana da dovede ODMAH i daje OZBILJNU SUMU!

Fudbal -

Nakon samo godinu dana u Juventusu, Dušan Vlahović, reprezentativac Srbije bi mogao da napusti ovaj klub.

Prema pisanju italijanskog "Kalčomerkata", Arsenal, koji se već neko vreme ističe kao glavni kandidat za transfer Vlahovića, želi da dovede Srbina već do kraja januarskog prelaznog roka.

Ovaj italijanski portal navodi da "topdžije" nude 80 miliona evra za srpskog centarfora nakon što nisu uspele da završe posao sa Atletiko Madridom i Šahtjorom i obezbede dolaske Žoaa Feliksa i Mihajla Mudrika, fudbalera koji su nova pojačanja Čelsija.

Iako su u Juventusu bili spremni da puste Vlahovića za nešto više od 100 miliona evra, aktuelna situacija u klubu, koja nije baš najbolja, dovela je do toga da "stara dama" razmišlja i da prihvati znatno niže obeštećenje.

Podsetimo, iako nije igrao na prethodnih osam utakmica, od čega sedam u Seriji A, Dušan Vlahović je i dalje najbolji strelac Juventusa.

U međuvremenu, zabeležio je tri nastupa u dresu reprezentacije, a jedan bivši italijanski fudbaler izneo je šokantnu tvrdnju i teoriju po kojoj Vlahović uopšte nije povređen.

Vlahović je, podsetimo, doživeo povredu primicača na utakmici Lige šampiona protiv Benfike 25. oktobra.

Propustio je naredni meč u Seriji A, zatim i utakmicu protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, a onda i naredna tri meča u italijanskom prvenstvu.

Povređen se pojavio na okupljanju reprezentacije, ali je zaigrao na prijateljskoj utakmici protiv Bahreina. Postigao je gol i upisao dve asistencije za 45 minuta na terenu, a onda je usledilo Svetsko prenstvo.

Dvadesetdvogodišnji centarfor je odigrao 25 minuta na otvaranju protiv Brazila, u drugom kolu protiv Kameruna nije igrao, dok je protiv Švajcarske bio starter. Postigao je gol, a teren je napustio u 54. minutu.

Usledio je povratak u Torino, a otkako se vratio nije zabeležio nijedan minut na tri prvenstvene utakmice.

Italijanski "Skaj sport" je uoči utakmice protiv Napolija naveo da Vlahović ponovo učestvuje u timskim treninzima, ali da uprkos tome ne može da se spekuliše o tačnom vremenu povratka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track