ENGLEZ U PRIMERI: Bekam kupuje Malagu!

ENGLEZ U PRIMERI: Bekam kupuje Malagu!

Fudbal -
Bekam planira da kupi 75 odsto akcija kluba u saradnji sa Alekesejem Lalasom, glavnim menadžerom Galaksija, koji ga je i doveo u L. A. 2007. godine

LOS ANĐELES - Engleski fudbaler Dejvid Bekam kupuje španskog prvoligaša Malagu! Igrač američkog Galaksija ozbiljno razmišlja da da ponudu koja bi mu donela vlasništvo nad tim klubom.

Katarski milijarder Šeik Abdula al Tani kupio je Malagu pre dve godine ali sada razmišlja o prodaji. LA Tajms je objavio i da Bekam planira da kupi 75 odsto akcija kluba u saradnji sa Aleksejem Lalasom, glavnim menadžerom Galaksija, koji ga je i doveo u L. A. 2007. godine.

Bekamova igračka karijera, koja se bliži kraju, počela je 1992. godine kada ga je Ser Aleks Ferguson prilikom posete Old Trafordu rečenicom "Zdravo, kako si Dejvide?", ubedio da umesto za Totenhem potpiše za Mančester junajted. Bekam je kasnije priznao da je bio fasciniran činjenicom da je trofejni trener znao ime i još neke detalje od dečaku iz Londona, koji je kasnije napravio karijeru ne samo u Mančesteru, već i u Milanu, Realu u kom je upoznao španski fudbal, Milanu i Galaksiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track