STIŽU RODE U HUMSKU NA LETO: Kristijan Belić na pripremama Partizana u Turskoj otkrio da će postati otac! (VIDEO)
Foto: www.partizan.rs

biće cepanja

STIŽU RODE U HUMSKU NA LETO: Kristijan Belić na pripremama Partizana u Turskoj otkrio da će postati otac! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Partizana Kristijan Belić ove godine postaće po prvi put otac.

Kristijan Belić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Ovu lepu vest otkrio je saigračima i portparolki kluba Biljani Obradović tokom priprema u Turskoj, kada je bio gost na klupskoj TV u emisiji "Od sobe do terena".

Kristijan Belić (21) stigao je prošlog leta u Humsku na insistiranje tadašnjeg trenera Ilije Stolice. Kvalitetnim igrama i odnosom prema treningu i dresu zadržao je mesto startera u većini utakmica i kod novog šefa struke Gordana Petrića. Generalni direktor kluba Miloš Vazura otkrio je da je Kristijan Belić jedan od najtraženijih igrača Partizana ove zime i da za njega ima već nekoliko ponuda iz inostranstva.

Mladi fudbaler srećan je što ga čeka jedan od najlepših, ali i najtežih zadataka u životu.

- Postajem uskoro otac! Krajem avgusta je termin. Daće Bog biće sve kako treba - rekao je Kristijan Belić i nastavio:

- Otac i majka od moje devojke dali su mi jednu knjigu da ponesem na pripreme i čitam. Zove se "Porodični život". Da čitam malo i pogledam kako bi trebalo da se ponašam. (smeh) Stigao sam do 30. strane. Nisam kao moj cimer Zeka (Miloš Jojić op.a.), on dosta čita, na pripreme je poneo tri ili četiri knjige.

Potom je mladi fudbaler Partizana otkrio kako mu protiče dan u Beleku. Govorio je i o ishrani.

- Pokušavam da se hranim najzdravije koliko mogu. Nekad kiksnem... (smeh) Ali, kad imaš dva treninga dnevno, nije problem. Kafu pijem posle ručka. Za užinu voće, ništa jako. Ne sme pred trening. Posle večere, idem u saunu, ali ne svaki dan. Uglavnom spavanje. I tako svaki dan, dva treninga... Obroci... Odmor... Sve usto u narednih 16 dana - otkrio je Kristijan Belić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track