IBRAHIMOVIĆ JE POTPISAO! Bajern se pohvalio VELIKIM pojačanjem, Salihamidžić ne krije ZADOVOLJSTVO a navijači su ODUŠEVLJENI!
Foto: THILL Arthur/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

bum

IBRAHIMOVIĆ JE POTPISAO! Bajern se pohvalio VELIKIM pojačanjem, Salihamidžić ne krije ZADOVOLJSTVO a navijači su ODUŠEVLJENI!

Fudbal -

Na svom zvaničnom sajtu, nemački velikan, Bajern iz Minhena, pohvalio se novim pojačanjem.

Danas je na Alijanz Areni dvogodišnji ugovor sa Bavarcima potpisao talentovani Arijon Ibrahimović (17). Mladi fudbaler se prošle nedelje na pripremama priključio prvom timu.

Zadovoljstvo povodom ovog potpisa ne kreije sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić.

- Srećni smo da smo produžili ugovor sa Arijem Ibrahimovićem. On se razvija sjajno i sada će biti u našem prvom timu. Josip Stanišić, Pol Vaner, Johanes Šenk i sada Ari, svi su oni talenti koji su se školovali u Bajernovoj školi i od kojih očekujemo mnogo - poručio je Salihamidžić.

Arijon je rođen u Nirnbergu, a karijeru je počeo da gradi u Grojter Firtu. U Nirnbergu je proveo četiri godine, da bi 2018. potpisao za Bajern. Igra za rezervni tim ili za ekipu u mlađim kategorijama, pa je tako u juniorskoj Bundesligi postigao 10 golova, dok se omladinskoj ligi šampiona tri puta upisao u strelce.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track