JAKE PROVERE ZA CRNO-BELE! Tim Gordana Petrića sutra dva puta izlazi na teren, TSC i Austrija Beč "testiraju" Partizan!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

BELEK

JAKE PROVERE ZA CRNO-BELE! Tim Gordana Petrića sutra dva puta izlazi na teren, TSC i Austrija Beč "testiraju" Partizan!

Fudbal -

Fudbalski klub Partizan odradio je danas na terenu hotela Sueno i poslednji trening pred dve prijateljske utakmice koje su na programu u ponedeljak, odnosno sutra.

U prvom susretu, tim Gordana Petrića dočekuje starog znanca iz Superlige Srbije – ekipu TSC iz Bačke Topole, a taj meč je na programu u 9:30 po srpskom vremenu.

Neće imati fudbaleri Partizana mnogo vremena za odmor, pošto će od 15 sati i 30 minuta odmetiti snage sa Austrijom iz Beča.

Podsećanja radi, TSC trenutno zauzima treću poziciju u domaćem prvenstvu, što ukazuje na to da postoji realna šansa da ih gledamo na jesen u grupnoj fazi nekog od evropskih takmičenja.

Drugi Partizanov protivnik, Austrija Beč, se trenutno nalazi na sedmoj poziciji austrijske Bundeslige, a na pripremama u Turskoj, za sada, prikazuju i više nego odlične partije.

Pre dva dana pobedili su Šahtjor iz Donjecka rezultatom 2:1, dok su 17. januara bili bolji i od mađarskog Vašaša rezultatom 3:1.

Svakako da su pred nama dve sjajne provere protiv izuzetno kvalitetnih ekipa, a obe utakmice možete pratiti uživo na kanalima Arene sport i na Partizanovom Jutjub kanalu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track