RAT JE POČEO! IKARDI BLOKIRAO VANDI KREDITNU KARTICU: Napravila pozamašan račun, pa doživela veliko PONIŽENJE! Usledila je OSVETA!
Foto: Profimedia, Shutterstock

sapunica

RAT JE POČEO! IKARDI BLOKIRAO VANDI KREDITNU KARTICU: Napravila pozamašan račun, pa doživela veliko PONIŽENJE! Usledila je OSVETA!

Fudbal -

Od pomirenja definitivno neće biti ništa! Mauro Ikardi i Vanda Nara rešili su da stave tačku na svoj brak.

Uprkos brojnim pokušajima fudbalera, do pomirenja sa atraktivnom argentinkom nije došlo. Slavni as je shvatio da su njegovi pokušaji da popravi odnos sa Vandom bili uzaludni i sada je spreman za "rat".

Ikardi je dao otkaz Vandi na poziciji njegovog agenta, pa će kontroverzna plavuša morati da potraži novi izvor prihoda.

Međutim, to nije jedini bolan udarac koji je Ikardi naneo svojoj bivšoj dragoj. Naime, nedavno joj je priredio veliku sramotu. Tokom njenog odmora u Urugvaju odbijena joj je kreditna kartica. Navodno, Vanda je u jednoj radnji napravila pozamašan račun, a kada je radnici dala karticu usledio je šok. Ikardi je bolokirao karticu kako ona ne bi mogla više da troši njegov novac.

Potez Argentinca je žestoko razbesneo Vandu. Odlučila je da se ne vraća sa decom u Istanbul i odustala je od zajedničkog starateljstva. Cilj joj je da on viđa decu samo kada ona na to pristane. Rešila je da ostane da živi u Argentini gde je izuzetno tražena na malim ekranima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track