BAVARCI SRAM VAS BILO, KAKVO JE TO PONAŠANJE PREMA DETETU: Devojčica im je pružila ruku, a oni je iskulirali (VIDEO)
Foto: THILL Arthur/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

stidite se

BAVARCI SRAM VAS BILO, KAKVO JE TO PONAŠANJE PREMA DETETU: Devojčica im je pružila ruku, a oni je iskulirali (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Bundeslige igraju redovno kolo u sredu i četvrtak, a u centru pažnje nemačke sportske javnosti našli su se igrači Bajerna.

Bajern
foto: THILL Arthur/ATP/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bavarci su odigrali nerešeno protiv Kelna (1:1) kod kuće, tačnije jedva su spasli živu glavu u 90. minutu, kada je Jošua Kimih doneo izjednačenje i vredan bod. Jarčevi su vodili golom Elisa Škirija od 4. minuta.

Em što nisu pokazali na terenu da vrede, em su se obrukali pošteno na početku utakmice. S toga i ne čudi što su dobili zvižduke po završetku utamice i javni prekor na društvenim mrežama.

Pred početak utakmice pri pozdravljanju sa sudijama fudbaleri Bajerna iskulirali su jednu devojčicu koja im je pružala ruku dok su prolazili pored nje, očekujući da je pozdrave. Nažalost, svi su je iskulirali. Ne baš svi.

Samo su Erik Maksim Šupo Motan i Leroj Sane ispoštovali dete, bacili joj "petaka" i tako joj makar malo nabacili osmeh na lice. Zbog ovoga su igrači Bajerna navukli gnev ljudi, koji su im poručili da moraju da obrate pažnju na ponašanje i svoju društvenu ulogu i odgovornost koju nose kao javne ličnosti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track