VREME JE ZA POSLEDNJE PROVERE! Zdjelar sutra preko puta CRNO-BELIH - Horsens, pa CSKA i to bi bilo to!
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

BELEK

VREME JE ZA POSLEDNJE PROVERE! Zdjelar sutra preko puta CRNO-BELIH - Horsens, pa CSKA i to bi bilo to!

Fudbal -

Crno-beli polako privode kraju pripreme u Turskoj gde su odradili i poslednji trening na terenima kompleksa Sueno Hotel, pred dva sutrašnja meča protiv danskog Horsensa i moskovskog CSKA.

Prvi meč protiv Danaca je na programu od 9 časova po srpskom vremenu, dok je duel sa CSKA zakazan za 15 časova, takođe po vremenu u Srbiji.

Ekipa Horsensa dolazi iz istoimenog grada na istočnoj obali poluostrva Jitland. Igraju u najvišem rangu danskog fudbalskog prvenstva gde trenutno zauzimaju devetu poziciju. O moskovskom CSKA ne treba puno trošiti reči – rival koji je svima veoma dobro poznat, duel koji će biti više od prijateljskog.

Za CSKA trenutno igra i doskorašnji fudbaler i kapiten Partizana Saša Zdjelar, a CSKA je takođe i klub čiju su istoriju obeležili Zoran Tošić i Bibars Natho. CSKA trenutno zauzima petu poziciju u ruskom šampionatu, a ovo će im biti prvi meč na pripremama u Turskoj.

Podsećamo, ekspedicija Partizana se dan kasnije vraća za Beograd gde crno-bele očekuje nastavak evropskih i domaćih izazova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track