NAPADAČ IZ RUSIJE STIŽE U CRVENU ZVEZDU: Šampion je na dobrom putu da završi posao! Besplatna pozajmica i otkup ugovora na leto!
Foto: Alexander Vilf / Sputnik / Profimedia

posao se privodi kraju

NAPADAČ IZ RUSIJE STIŽE U CRVENU ZVEZDU: Šampion je na dobrom putu da završi posao! Besplatna pozajmica i otkup ugovora na leto!

Fudbal -

Crvena zvezda je na dobrom putu da reši pitanje napadača za prolećni deo sezone i tako pojača konkurenciju Aleksandru Pešiću i Jovanu Mijatoviću.

Marko Rakonjac
foto: Ramil Sitdikov / Sputnik / Profimedia

Marko Rakonjac (22, 191), napadač moskovske Lokomotive sve je bliži crveno-belom dresu. Uprave dva kluba su ušle u završnu fazu pregovora i mladi napadač iz Crne Gore mogao bi uskoro da zaduži crveno-beli dres.

Prema saznanjima Kurira Marko Rakonjac dolazi u Crvenu zvezdu i igraće do kraja sezone, na osnovu besplatne pozajmice. S tim, da će klub sa Marakane na leto moći da iskoristi mogućnost da otkupi ugovor visokog napadača od Rusa.

Marko Rakonjac
foto: FK Čukarički

Marko Rakonjac rekao je čelnicima Lokomotive da želi po svaku cenu u Crvenu zvezdu. Nije zadovoljan minutažom i statusom kod trenera Mihaila Galaktionova tokom jesenjeg dela sezone. Stigao je prošlog leta u Moskvu u transferu koji je bio vredan 2.500.000 evra iz Čukaričkog.

Prema podacima portala Sofascore Marko Rakonjac odigrao je 15 utakmica u dresu Lokomotive, 12 u prvenstvu i tri u kupu. Od toga je samo dva meča počeo kao starter. Nije dao nijedan gol, a ukupno je na terenu proveo svega 501 minut.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track