ZVEZDA DAJE ŠANSU MLADIMA, GLEDA U BUDUĆNOST: Zoran Popović i Radovan Pankov idu u Čukarički! Veliki rez na Marakani!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

prelazni rok

ZVEZDA DAJE ŠANSU MLADIMA, GLEDA U BUDUĆNOST: Zoran Popović i Radovan Pankov idu u Čukarički! Veliki rez na Marakani!

Fudbal -

Crvena zvezda polako skraćuje roster za početak prolećnog dela sezone. Posle El Fardu Bena, Sekua Sanoga, Nemanje Motike i Kalife Kulibalija, Marakanu napuštaju još dvojica fudbalera.

Zoran Popović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Iskusni fudbaleri, golman Zoran Popović i štoper Radovan Pankov idu na pozajmicu do kraja sezone u Čukarički. Tandem Crvene zvezde će svojim iskustvom biti od velike pomoći ekipi sa Banovog brda da se domogne evropskih takmičenja.

Radovan Pankov
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sa druge strane, struka i rukovodstvo Crvene zvezde odlučili su da što više prostora i minuta omoguće mladim fudbalerima. Odlazak Radovana Pankova (27) u Čukarički znači da će pored Aleksandra Dragovića, Strahinje Erakovića i Nemanje Milunovića priliku da što više igra dobiti talentovani Stefan Leković.

Stefan Leković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Mladi štoper je na utakmicama tokom priprema u Turskoj pokazao da se na njega može ozbiljno računati i da bi u budućnosti mogao da bude ozbiljan projekat kluba. Stefan Leković ima visinu, brzinu i fudbalsku inteligenciju, potrebne su mu samo minute koje će dobiti tokom proleća.

Zoran Popović (34) došao je u Crvenu zvezdu u leto 2018. godine i sve ovo vreme bio rezervna opcija, jer je kapiten Milan Borjan bio neprikosnoven između stativa. Iskusni čuvar mreže biće veliko pojačanje za Čukarički, a priliku da se dokaže na Marakani dobiće Nikola Vasiljević, momak koji je pre pet godina bio i reprezentativac Srbije.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track