DOŠAO JE U BEOGRAD! Navijači Partizana mogu da ODAHNU, u Humsku stiže VELIKO pojačanje - pogledajte sliku sa aerodroma! FOTO
Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

USKORO PADA POTPIS

DOŠAO JE U BEOGRAD! Navijači Partizana mogu da ODAHNU, u Humsku stiže VELIKO pojačanje - pogledajte sliku sa aerodroma! FOTO

Fudbal -

Prelazni rok u Humskoj ulici prošao je u miru i tišini, sportski direktor Parnog valjka nije bio preterano aktivan, ali iznenada, Partizan je uspeo da novo pojačanje pronađe u Kolumbiji.

Kao grom iz vedra neba, pojavila se informacija da će Andres Kolorado uskoro obući crno-beli dres, a 24-godišnji vezista danas je sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla".

Andres Kolorado
foto: Privatna arhiva

Andres dolazi na pozajmicu u trajanju od godinu dana, a crno-beli će imati mogućnost da ga otkupe za 800.000 evropskih novčanica.

Andres Kolorado ima 24 godine, visok je 190 centimetara i prema Transfermarktu vredi okruglo 1.000.000 evra. Radi se o fudbaleru koji je pored Kolumbije igrao u Brazilu, pošto je u februaru 2022. godine otišao na pozajmicu u čuveni Sao Paolo iz Brazila.

Odigrao je svega 12 utakmica u svim takmičenjima, da bi se u decembru 2022. vratio u Kolumbiju, u matični klub Kortulua. Imao je ponudu iz Argentine od kluba Belgrano, ali kada se pojavila mogućnost da dođe u Evropu, prihvatio je da pređe u Partizan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track