LOŠA JE SITUACIJA, VELIKI JE BROJ ŽRTAVA! Stanojević se JAVIO iz Turske i otkrio gde je bio u MOMENTU UŽASA - Svi smo u haosu...!
Foto: Starsport

oglasio se stanojević

LOŠA JE SITUACIJA, VELIKI JE BROJ ŽRTAVA! Stanojević se JAVIO iz Turske i otkrio gde je bio u MOMENTU UŽASA - Svi smo u haosu...!

Fudbal -

Danas se u Turskoj dogodio katastrofalni zemljotres koji je napravio veliki haos.

U tom momentu, bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević, a sada strateg Konje, nalazio ne na letu za Istanbul pošto je sinoć trebalo da gostuje Fenerbahčeu.

- Nismo osetili ništa, bili smo u avionu u trenutku kada je došlo do zemljotresa. Putovali smo u Istanbul iz Konje, na gostovanje Fenerbahčeu, po jako lošem vremenu, ali srećom nismo imali dodirne tačke sa katastrofom koja se dogodila - rekao je Stanojević u razgovoru za "Novosti" i potom dodao:

- Sve je stalo, veliki je broj žrtava. Jako je loša situacija. Odložene su utakmice, svi smo u haosu. Dosta igrača ima porodicu u tom području, očekuje se veliki broj žrtava. Nažalost, još mnogo veći nego što je objavljeno u prvim izveštajima.

Veliku sreću su imali i Marko Jevtović i Lazar Marković, fudbaleri Gazijantepa.

- Sticajem okolnosti Marković i Jevtović su ostali u Antaliji. Dobro su, Bogu hvala, ne smem ni da zamislim u kakvom bi problemu bili da su bili u Gaziantepu - zaključio je srpski trener.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja