AU, KAKVA SENZACIJA! FLAMENGO ISPAO IZ BORBE ZA TITULU SVETSKOG KLUPSKOG PRVAKA U FUDBALU: Al Hilal napravio čudo u polufinalu!
Foto: Khaled DESOUKI / AFP / Profimedia

neočekivano

AU, KAKVA SENZACIJA! FLAMENGO ISPAO IZ BORBE ZA TITULU SVETSKOG KLUPSKOG PRVAKA U FUDBALU: Al Hilal napravio čudo u polufinalu!

Fudbal -

Fudbaleri saudijskog Al Hilala plasirali su se u finale Svetskog klupskog prvenstva, pošto su u marokanskom Tandžeru senzacionalnog pobedili brazilski Flamengo sa 3:2.

Al Hilal je poveo u četvrtom minutu golom Salema al Davsarija sa penala, Perdo u 20. minutu poravnao rezultat na 1:1, ali je Al Davsari u devetom minutu nadoknade vremena ponovo sa bele tačke doneo prednost saudijskom klubu.

Taj drugi penal skrivio je Žerson i zaradio drugi žuti karton, tako da je Flamengo u nastavak meča ušao sa igračem manje.

Lusijano Vieto je u 70. minutu povisio na 3:1, na asistenciju Al ;Davsarija, ;čime je Al Hilal napravio veliki korak ka finalu. Flamengo je do kraja meča uspeo samo da ublaži poraz pogotkom Pedra u 91. minutu.

Al Hilal će se za titulu na Svetskom klupskom prvenstvu u Maroku boriti sa pobednikom drugog polufinala u kojem će se u sredu sastati egipatski Al Ahli i Real Madrid.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track