ZMAJEVI DOČEKUJU ŠAMPIONA Puača: Svesni smo da je Zvezda veliki favorit
Foto: FK Voždovac

SUPERLIGA

ZMAJEVI DOČEKUJU ŠAMPIONA Puača: Svesni smo da je Zvezda veliki favorit

Fudbal -

Trener fudbalera Voždovca Nikola Puača rekao je da je Crvena zvezda favorit u predstojećoj prvenstvenoj utakmici, ali da će njegova ekipa pokušati da napravi priliku za dobar rezultat.

"Očekuje nas težak duel protiv izuzetno kvalitetnog protivnika, koji raspolaže velikim fondom kvalitetnih fudbalera i praktično ima dva jaka tima. Svesni smo da je Zvezda veliki favorit, jer u svojim redovima ima odlične igrače, sa evropskim iskustvom", rekao je Puača.

Fudbaleri Voždovca igraju u subotu od 14 časova na svom terenu protiv Zvezde, utakmicu 21. kola Super lige Srbije. Zvezda je u prvom delu sezone pobedila Voždovac, a Puača je rekao da taj duel sada neće imati preveliki značaj, pošto su se u obe ekipe promenili igrači i stručni štabovi.

"Mi se spremamo kao za svaku utakmicu i pokušaćemo da dođemo do svojih prilika za povoljan rezultat. ;Ovakve utakmice, u kojima mogu dodatno da steknu iskustvo, su veoma značajne za naše mlade igrače. Biće sigurno lepa, prava fudbalska atmosfera na Krovu", naveo je Puača.

Posle 20 kola Zvezda je prva na tabeli sa 54 boda, a Voždovac zauzima sedmo mesto sa 34.

Voždovac je na svom sajtu naveo podatak Transfermarkta da je ;tim Zvezde procenjen na šest puta veću vrednost u odnosu na Voždovac, kao i da Zvezda ima desetinu skupih internacionalaca.

"A podatak da najplaćeniji igrač crveno-belih ima veću zaradu nego ceo tim najmlađe ekipe u prvenstvu, dovoljno govori o odnosu snaga. ;Ipak, fudbal je igra u kojoj David ima šanse protiv Golijata", navodi se na sajtu Voždovca.

U prodaji će biti ulaznice za zapadnu tribinu koje će u petak biti puštene u prodaju po ceni od 600 dinara. Ulaznice za južnu tribinu ustupljene su gostujućim navijačima.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track