ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK?! Navijači u šoku zbog izjave kontroverznog golmana! Tražio MINUT ĆUTANJA za Francuza, a sada ovako govori
Foto: EPA/Friedemann Vogel

ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK?! Navijači u šoku zbog izjave kontroverznog golmana! Tražio MINUT ĆUTANJA za Francuza, a sada ovako govori

Fudbal -

Emilijano Martinez je šokirao planetu ponašanjem u završnici Svetskog prvenstva, a sada pokušava da demantuje da je "maltretirao" rivala.

Svađao se i psovao Holanđane tokom i nakon četvrtfinalnog meča Mundijala u Kataru, a titulu Argentine je proslavio vređanjem Kilijana Mbapea.

U svlačionici je posle utakmice zaustavio proslavu kako bi zatražio minut ćutanja za Mbapea, a u Buenos Ajresu je podigao lutku koja je predstavljala brzonogog Francuza, a koju je dobio od jednog navijača dok je autobus sa reprezentativcima prolazio kroz grad.

Martinez sa lutkom Mbapea:

Gotovo dva meseca nakon svega, Martinez je u intebjuu za argentinski "Diario Ole", demantovao optužbe da je prozivao i vređao Mbapea.

"Nisam hteo nikoga da povredim. Kroz karijeru sam odrastao sa Francuzima i nikada nisam imao ni najmanjih problema. Možete da pitate Žirua sa kojim sam igrao u Arsenalu kakva sam ja osoba. Jako volim francusku kulturu i mentalitet. Ljudi su nam uz put bacili gomilu lutaka", rekao je Martinez i dodao:

"U tom trenutku mi je pred noge pala lutka sa Mbapeovim licem, podigao sam je jer me nasmejala, zgrabio sam je na dve sekunde i vratio nazad, to je sve. Kako bih mogao da se rugam Mbapeu? Dao mi je četiri gola! Četiri gola u finalu… Sigurno misli da sam ja njegova lutka! Ponavljam, imam ogromno poštovanje prema njemu. Čak mislim da je najbolji francuski igrač koga sam ikada video".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track