VIDIĆ JE PRVO TREBALO DA DOĐE U ZVEZDU, PRE KANDIDATURE: Dragan Mladenović smatra šta je Nemanja morao da uradi!
Foto: Damir Dervišagić

greška u koracima

VIDIĆ JE PRVO TREBALO DA DOĐE U ZVEZDU, PRE KANDIDATURE: Dragan Mladenović smatra šta je Nemanja morao da uradi!

Fudbal -

Polako, ali sigurno zahuktava se trka za predsednika FSS. Prvi koji je javno obelodanio kandidaturu jeste Nemanja Vidić.

marakana, Nemanja Vidić
foto: Koca Sulejmanović, Profimedia

Javnost spekuliše da bi u trku mogao da uđe i Branislav Nedimović, bivši ministar poljoprivrede, a spekuliše se i sa imenom legende Dragana Džajića.

Dragan Mladenović, direktor omladinske škole Crvene zvezde i nekadašnji saigrač Nemanje Vidića iz dana kada su nosili crveno-beli dres izneo je svoje mišljenje o tome ko bi trebalo da bude predsednik FSS. Mladenović i Vidić zajedno su igrali za Crvenu zvezdu od 2002. do 2004. godine, osvojili duplu krunu 2004. i Kup 2002. Klub iz Ljutice Bogdana 1 A tada je vodio upravo Dragan Džajić.

- Nemanja je veliko ime, možemo dugo da govorimo o njemu, ali da li je to dovoljno za funkciju predsednika? Mislim da nije. Ako mene lično pitate, i ako dođe do toga Vidić ili Džajić, moj odgovor je - apsolutno Džajić, zbog velikog iskustva, koje Vidić nema - rekao je Mladenović za Mozzartsport.

Dragan Mladenović
foto: www.crvenazvezdafk.com

Mladenović je poznat kao čovek koji govori direktno, smatra da je Vidić pogrešio što nije prvo došao u svoju kuću, Crvenu zvezdu, pre nego što je odlučio da se kandiduje za predsednika FSS.

- Zvezda će sigurno stati iza najboljeg rešenja za srpski fudbal. Vidić jeste Zvezdin bivši igrač i kao takav, trebalo je prvo da dođe u klub, da razgovara s ljudima i da se nađe najbolje rešenje - poručio je Dragan Mladenović.

Klub iz Ljutice Bogdana 1A u javnosti se nije izjasnio o tome koga će i da li će podržati nekog od kandidata u borbi za predsednika FSS.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track