POZNATO JE KADA ĆE BITI IGRAN VEČITI DERBI: Termin koji je odredila Superliga neće se svideti ni Delijama, a ni Grobarima!
Foto: @starsport

fudbalska svetinja

POZNATO JE KADA ĆE BITI IGRAN VEČITI DERBI: Termin koji je odredila Superliga neće se svideti ni Delijama, a ni Grobarima!

Fudbal -

Direktorijum Superlige doneo je odluku o terminu odigravanja 169. večitog derbija, između fudbalera Crvene zvezde i Partizana.

Aleksandar Katai
foto: www.crvenazvezdafk.com

Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića, utakmica će biti odigrana u četvrtak, 2. marta, na stadionu "Rajko Mitić", sa početkom od 18.00 časova.

Navijači Crvene zvezde i Partizana, posebno oni koji na meč dolaze van Beograda, nisu zadovoljni terminom. Radni je dan, satnica nije ni popodnevna, ni večernja, što bi svakako trebalo da utiče na posetu, na utakmici.

Fuseni Dijabate
foto: Dusan Milenkovic/Starsport

Crvena zvezda na tabeli Superlige trenutno ima 57 bodova, 11 više od Partizana. Prvi večiti derbi u sezoni završen je rezultatom 1:1, a igran je u Humskoj. U slučaju da se redosled na tabeli ne promeni do kraja prve faze, Crvena zvezda bi u plej-ofu ponovo dočekala najvećeg takmaca na stadionu "Rajko Mitić".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track