DRAMA PRED EVROPSKI MEČ PARTIZANA: Velika neizvesnost crno-belih, da li će se utakmica uopšte igrati?! Klub se oglasio!
Foto: @starsport

BURNO

DRAMA PRED EVROPSKI MEČ PARTIZANA: Velika neizvesnost crno-belih, da li će se utakmica uopšte igrati?! Klub se oglasio!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana bi u četvrtak od 21.00 čas trebalo da igraju protiv Šerifa u Moldaviji, međutim odigravanje tog meča je dovedeno u pitanje.

Domaćini su odlučili da meč pomere iz Tiraspolja u Kišinjev, prestonicu Moldavije, zbog nestabilne situacije na istoku zemlje gde se nalazi Tiraspolj.

Nakon toga, doneta je odluka i da se utakmica odigra bez prisustva publike, ali pojavili su se novi problemi.

U utorak je stigla vest da je Moldavija zatvorila vazdušni prostor što bi, jasno je, zakomplivalo dolazak Partizana na odigravanje utakmice šesnaestine finala Lige konferencija.

Ali, ubrzo se dogodio preokret.

Samo nekoliko sati nakon informacije o zatvaranju vazdušnog prostora, moldavski mediji su plasirali vest da je ta odluka suspendovana i da je ponovo omogućen dolazak i odlazak iz te države.

Iz Humske su poručili u stalnom kontaktu sa Ministarstvom spoljnih poslova.

"Fudbalski klub Partizan je upoznat sa novonastalom situacijom, činjenicom da je Moldavija u ovom trenutku zatvorila svoj vazdušni prostor, pa smo tim povodom i preduzeli određene korake. Klub je u stalnom kontaktu sa Ministarstvom spoljnih poslova Srbije i shodno tome ćemo čekati dalje instrukcije", poručila je Biljana Obradović, PR crno-belih, prenosi "Telegraf".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track