TRKA ZA PREDSEDNIKA FSS: DRAGAN DŽAJIĆ KANDIDAT! Tri regiona staju uz njega i donose mu poziciju favorita
Foto: Video plus

izbori

TRKA ZA PREDSEDNIKA FSS: DRAGAN DŽAJIĆ KANDIDAT! Tri regiona staju uz njega i donose mu poziciju favorita

Fudbal -

Srpski fudbal uskoro dobija prvog čoveka, a naredne nedelje doneće imena svih kandidata u ovoj trci.

Od kako se pojavila opcija da Dragan Džajić bude kandidat za predsednika, stigli su pozitivni signali iz fudbalske Srbije na tu ideju.

Legenda Crvene zvezde biće kandidat za predsednika FSS, objavio je "Sportal" i dodao da to dolazi na predlog FS Zapadne Srbije.

Kako se iz fudbalskih krugova čuje Džajićev izbor bi podržala čak tri regiona - Zapadna Srbija, Istočna Srbija i Vojvodina. Obzirom da oni nose veliki broj delegata to bi Džajića stavilo na poziciju favorita na martovskim izborima

Podsećamo, kandidaturu za predsednika do sada je najavio Nemanja Vidić. Inače, sam Džajić nije pričao na temu kandidature, ali očekuje se da uskoro on izloži svoj program.

Što se tiče Branislava Nedimovića on će takođe svoj glas u izbornoj trci dati Džajiću, ukoliko Dragan bude i zvanično kandidat:

- Nisam još informisan o tome ko će biti kandidat za predsednika Fudbalskog saveza Srbije. Kad budem čuo ko su kandidati, moći ću da pričam više na tu temu. Međutim, ako se Dragan Džajić kandiduje, podržaću ga. Dobiće moj glas - poručio je za "Informer" Branislav Nedimović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track