NEĆU OTIĆI DOK GA NE PRONAĐEM! Potresni prizori iz Turske! Brat fudbalera čeka PORED RUŠEVINA: Živ je, ne gubimo nadu! FOTO
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

TUŽNA SLIKA

NEĆU OTIĆI DOK GA NE PRONAĐEM! Potresni prizori iz Turske! Brat fudbalera čeka PORED RUŠEVINA: Živ je, ne gubimo nadu! FOTO

Fudbal -

Fudbaler Hatajspora, Kristijan Atsu (31), još uvek nije pronađen ispod ruševina jedne zgrade nakon zemljatresa koji su pogodili Tursku i Siriju.

Rođaci i prijatelji nekadašnjeg fudbalera Čelsija i Njukasla još uvek veruju da je Kristijan živ, iako je od zemljotresa prošlo 11 dana.

Kristijanov brat, Isak Tvasam je došao u grad nakon zemljotresa, menadžer fudbalera Nana Segere, prijatelji i službenivi konzulata Gane čekaju pored ruševina s nadom da će čuti dobre vesti.

Svakog dana rano ujutru dolaze na to mesto, prate akciju i mole se za Atsua.

Porodica i prijatelji Kristijana Atsua
Porodica i prijatelji Kristijana Atsuafoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

"Danima smo ovde, verujemo da je Atsu živ. Još se nadamo i pokušavamo da ga pronađemo. Izvlače previše tela, molimo se da on nije među njima", rekao je fudbalerov menadžer.

"Želimo da se njegova fotografija pošalje u bolnice. Možda je izašao iz ruševina nakon zemljotresa, ali je trenutno u komi. Možda ljudi nisu poznavali Atsua. Svako ko ga vidi trebalo bi da kontaktira nas ili AFAD. Želimo da ga pronađemo", dodao je Sehere.

Nadu ne krije ni Atsuov brat.

"Živ je, ne gubimo nadu. Neću otići dok ga ne pronađem. Verujem da ćemo da ga nađemo živog", rekao je Tvasam.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track