RADILA U BUTIKU ZA CRKAVICU, SADA ZGRĆE VELIKO BOGATSTVO! Pre Ronalda zarađivala 10 EVRA po satu, sada za 5 MINUTA uzme 100.000!
Foto: Power Sport Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

LUDILO

RADILA U BUTIKU ZA CRKAVICU, SADA ZGRĆE VELIKO BOGATSTVO! Pre Ronalda zarađivala 10 EVRA po satu, sada za 5 MINUTA uzme 100.000!

Fudbal -

Život Georgine Rodrigez promenio si iz korena kada je pre sedam godina u jednoj radnji jednog luksuznog brenda srela slavnog fudbalera Kristijana Ronalda.

Georgina je bila jedna sasvim obična devojka iz Španije koja je radila razne poslove kako bi sebi obezbedila uslove za život. Radila je kao konobarica, pre nego što se preselila u London gde je radila i učila engleski jezik. Na kraju je dobila posao asistenta prodaje u radnji jednog svetski poznatog modnog brenda u Madridu, a uporedo se bavila i modelingom.

Kada je u radnju u kojoj je bila zaposlena pre sedam godina ušetao Kristijano Ronaldo, njen život se promenio iz korena.

Georgina je navodno tada radila za 10 evra po satu, a sada uživa u luksuzu. Njena veza sa slavnim fudbalerom donela joj je enormnu popularnost. Na Instagramu ima više od 46,5 miliona pratilaca i zarađuje ogroman novac od reklama.

Italijanski list "Look" objavio je cenovnik objava na profilu izabranice slavnog fudbalera.

Verovali ili ne, za svaki Instagram story Gergina dobija 12.000 evra, običan post naplaćuje 60.000 evra, a najviše novca uzima za uključenja uživo. Naime, za pet minuta "lajva" na Instagramu inkasira neverovatnih 100.000 evra, što znači da minut naplaćuje 20.000 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track