OBRUKALI SE ZA SVA VREMENA I OD LIGE ŠAMPIONA NAPRAVILI CIRKUS! Vrhunski golmani AMATERSKIM POTEZIMA nasmejali celu planetu! VIDEO
Foto: EPA/Peter Powell, Paul Greenwood/Colorsport / Shutterstock Editorial / Profimedia

NEVEROVATNO

OBRUKALI SE ZA SVA VREMENA I OD LIGE ŠAMPIONA NAPRAVILI CIRKUS! Vrhunski golmani AMATERSKIM POTEZIMA nasmejali celu planetu! VIDEO

Fudbal -

Golmani Liverpula i Real Madrida na trenutke su spektakl u Ligi šampiona spustili na amaterski nivo.

Tibo Kurtoa i Alison Beker napravili su nestvarne greške u prvoj utakmici osmine finala elitnog evropskog i to u razmaku od svega dvadesetak minuta.

Real je napravio veliki preokret i od 2:0 za domaćina stigao je do pobede rezultatom 5:2, a po jedan gol na obe strane prilično su nasmejali neutralne posmatrače ovog meča.

Posle majstorije Darvina Nunjeza u četvrtom minutu, Liverpul je do drugog pogotka došao posle neshvatljive greške golmana Reala.

Kurtoa se potpuno pogubio u 14. minutu dok je lopta bila kod njega, predao ju je Mohamedu Salahu i praktično mu poklonio gol.

Usledila je reakcija u vidu sjajnog poteza i pogotka Vinisijusa u 21. minutu, a onda je Brazilac sa gola Liverpula "odlučio da uzvrati" greškom.

U 36. minutu utakmice, Alison je pogodio Vinisijusa koji nije ni gledao kuda lopta ide, a ona se potom odbila u gol.

Real je izjednačio na 2:2, a u nastavku je uspeo da postigne još tri pogotka preko Edera Militao u 47. minutu i Karima Benzeme u 55. i 67. minutu utakmice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track