FOTKA ZAPALILA TVITER! Fudbaler uhvaćen u NEZGODNOM momentu: Da li je moguće da TO RADIŠ?!
Foto: screenshot Twitter

hit

FOTKA ZAPALILA TVITER! Fudbaler uhvaćen u NEZGODNOM momentu: Da li je moguće da TO RADIŠ?!

Fudbal -

Mladi defanzivac engleskog niželigaša Taunton Tauna, 22-godišnji Velšanin Džej Falston, dospeo je u centar pažnje zbog jedne urnebesne fotografije koja je zapalila društvene mreže.

Klub za koji mnogi nikada nisu ni čuli proslavio se zahvaljujući zanesenom momku koji je uhvaćen kako na popularnom sajtu za upoznavanje "merka" zgodne devojke dok putuje na utakmicu.

Taunton Taun je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz klupskog autobusa ne sluteći kakvu pometnju će napraviti na društvenim mrežama. Na prvi pogled bila je to jedna obična fotka fudbalera koji poziraju u autobusu, ali jedan zanimljiv detalj na njoj izazvao je lavinu komentara.

Naime, korisnici Tvitera primetili su da jedan od igrača, mladi Džej Falston, koristi popularni "Tinder" i usledeile su brojne urnebesne reakcije.

Čelni ljudi ovog prilično anonimnog kluba, bili su oduševljeni "uspehom" koji je postigla fotografija, pa su rešili da se našale na račun svog defanzivca. Objavili su je još jednom, ovog puta zumirajući "sporni detalj" uz izuzetno duhovit komentar:

- Nadamo se da Džejeva magija radi jednako dobro i van terena.

Nekadašnji reprezentativac U-19 selekcije Velsa prihvatio je igru i šmekerski odgovorio:

- Radi - napisao je Džej i dodao emotikon koji se osmehuje.

Nema šta, sjajan marketinški potez kluba koji trenutno nastupa u šestoj ligi Engleske.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track