RONALDOV SUSRET SA LEGENDOM ODUŠEVIO SVET! Kristijano gledao Fjurijevog brata, a onda je sreo NJEGA i nastalo je ludilo! (VIDEO)
Foto: Fayez Nureldine / AFP / Profimedia

DVA VELIKANA

RONALDOV SUSRET SA LEGENDOM ODUŠEVIO SVET! Kristijano gledao Fjurijevog brata, a onda je sreo NJEGA i nastalo je ludilo! (VIDEO)

Fudbal -

Nakon het-trika za poluvreme u pobedi Al Nasra protiv Damaka, Kristijano Ronaldo je odlučio da relaksaciju pronađe u boks borbama, gde je sreo velikana ove borilačke veštine.

Portugalac je gledao borbu Tomija Fjurija, profesionalnog boksera i Džejka Pola, internet senzacije.

Tomi Fjuri (levo) pobedio Džejk Pola
Tomi Fjuri (levo) pobedio Džejk Pola foto: EPA/STR

Brat legendarnog Tajsona Fjurija odneo je pobedu odlukom sudija, a čitavoj večeri u Dirijahu u Saudijskoj Arabiji, prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti.

Ronaldo je mečeve gledao u društvu sina, a momenat koji je obeležio veče jeste susret sa Majkom Tajsonom i Derekom Čisorom.

Snimci i fotografije na kojima se nalaze Ronaldo i Tajson masovno se dele po društvenim mrežama, što možda govori i da su njih dvojica mnogima bili zanimljiviji od samih borbi.

Sudeći po reakcijama Ronalda tokom glavne borbe, deluje da ni njemu nije bilo drago što se našao u dvorani, kao da je samo doveo najstarijeg sina da podrži jednog od dvojice boksera.

Nakon malo opuštanja, Ronaldo se vraća napornim treninzima i pripremi za nastavak sezone. Za Al Nasr je na pet prvenstvenih utakmica postigao osam golova, ekipa je prva na tabeli prvenstva Saudijske Arabije sa dva boda više od Al Itihada, a tri od Al Šababa i predstoje joj važni mečevi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track