SCENA O KOJOJ BRUJI FUDBALSKI SVET! Mbapeova reakcija na izbor Martineza za najboljeg golmana GOVORI VIŠE OD 1.000 REČI! (VIDEO)
Foto: CHRISTOPHE SAIDI / Sipa Press / Profimedia

TENZIJA

SCENA O KOJOJ BRUJI FUDBALSKI SVET! Mbapeova reakcija na izbor Martineza za najboljeg golmana GOVORI VIŠE OD 1.000 REČI! (VIDEO)

Fudbal -

Tenzija u vazduhu mogla je nožem da se seče...

Reprezentativac Francuske Kilijan Mbape morao je da gleda kako Emilijano Martinez osvaja nagradu za najboljeg golmana sveta u izboru FIFA.

Argentinski golman dobio je prestižno priznanje na ceremoniji u Parizu, nakon što je svojoj reprezentaciji pomogao da stigne do trofeja na Mundijalu u Kataru.

Njegovim izborom za laskavu nagradu nije bio oduševljen Kilijan Mbape, koji se nije trudio da sakrije nezadovoljstvo prilikom uručivanja nagrade argentinskom golmanu.

Podsetimo, kontroverzni čuvar mreže nakon finalne utakmice zgrozio je javnost svojim ponašanjem. Imao je niz skandaloznih ispada, a najviše je provocirao upravo Mbapea.

Očito nije bio presrećan što mu je Francuz četiri puta zatresao mrežu u velikom finalu, pa je koristio svaku priliku da ga ponizi. Tražio je minut ćutanja za francuskog asa u svlačionici, nosio lutku sa njegovim likom tokom slavlja u Argentini i opako ga ismevao na svakom koraku.

Upravo zbog toga kamere su pomno pratile Mbapea dok je Martinez držao govor i na njegovom licu se jasno moglo videti da nije srećan što je priznanje uručeno Martinezu.

Francuz ga je "streljao" ledenim pogledom i niko ga ne može kriviti zbog toga.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track