FULAM NASTAVLJA SA SJAJNIM PARTIJAMA! Mitrović i saigrači obezbedili plasman u četvrtfinale FA kupa, ali imali su i dosta sreće!
Foto: Anna Gowthorpe / Shutterstock Editorial / Profimedia

SPREMAN JE KAO ZAPETA PUŠKA

FULAM NASTAVLJA SA SJAJNIM PARTIJAMA! Mitrović i saigrači obezbedili plasman u četvrtfinale FA kupa, ali imali su i dosta sreće!

Fudbal -

U okviru osmine finala FA kupa, fudbaleri Fulama na svom stadionu pobedili su ekipu Lidsa sa rezultatom 2:0.

Tim Marka Silve je u ovaj meč ušao u vrlo dobrom ritmu, na poslednjih šest utakmica u svim takmičenjima Fulam nije pretrpeo poraz, što je dodatni motiv za Aleksandra Mitrovića i njegove saigrače.

Zbog povrede, srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović nije igrao na poslednje dve utakmice, ali je večeras, od prvog minuta bio na terenu, kao i Saša Lukić.

Prvi gol za Fulam postigao je Palinja u 21. minutu, dok je tačku na ovu utakmicu postavio Solomon u 56. minut. Sjajno su igrali fudbaleri Lidsa danas, bili su ofanzivni, veoma agresivni na lopti, a koliko je Fulam imao sreće, govori podatak da su igrači Lidsa ka golu domaće ekipe uputili čak 16 golova.

Što se tiče međusobnih duela pomenutih timova, na poslednjih deset mečeva viđena su četiri remija i po tri pobede obe ekipe.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track