MESI JE GROMADA - SPISKAO BOGATSTVO NA SAIGRAČE: Svet bruji o šmekerskom gestu Argentinca! Podelio svima poklone od ZLATA! (FOTO)
Foto: AP Photo/Manu Fernandez

ORIGINALNO

MESI JE GROMADA - SPISKAO BOGATSTVO NA SAIGRAČE: Svet bruji o šmekerskom gestu Argentinca! Podelio svima poklone od ZLATA! (FOTO)

Fudbal -

Šmekerskim gestom Lionel Mesi oduševio je ljubitelje fudbala širom sveta.

Slavni Argentinac u Kataru je podigao trofej namenjen pobedniku Mundijala i tako ispunio svoj dečački san i zbog ovog neverovatnog poduhvata zasluženo je proglašen najboljim fudbalerom sveta po izboru FIFA.

Zbog toga je odlučio da se zahvali saigračima iz reprezentacije, koji su mu pomogli da ostvari san.

Naime, Mesi je naručio 35 pozlaćenih "iPhone 14" telefona, na kojima su ugravirana imena igrača, brojevi i grb reprezentacije Argentine.

As PSŽ-a nikoga nije zaboravio, ispoštovao je sve članove tima i osoblje rerpezentacije. Svi su dobili ovaj originalan poklon.

"Bila mi je čast da uradim 35 pozlaćenih "iPhone 14" uređaja Lionelu Mesiju kao poklon za njegove saigrače i ekipu", otkrio je Bendžamin Lajons.

"Mesi nam je odana mušterija. Kontaktirao nas je nakon Svetskog prvenstva jer je želeo poseban poklon za sve kako bi proslavio neverovatan uspeh. Nije želeo nešto obično, poput sata. Predložio sam mu pozlaćeni telefon i njemu se svidela ideja", otkrio je čovek koji je bio zadužen za izradu poklona.

Mesi je za poklone koji sadrže 24-karatno zlato izdvojio više od 200 hiljada evra, prenose britanski mediji.

Pogledajte kako izgledaju telefoni:

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track