TOTENHEM PORAŽEN OD DRUGOLIGAŠA Pomoćni trener ne žali što je Kejn počeo sa klupe: Moramo da čuvamo našeg najboljeg igrača
Foto: Profimedia

FA kup

TOTENHEM PORAŽEN OD DRUGOLIGAŠA Pomoćni trener ne žali što je Kejn počeo sa klupe: Moramo da čuvamo našeg najboljeg igrača

Fudbal -

Pomoćni trener Totenhema Kristijan Stelini rekao je da ne žali što je fudbaler Hari Kejn počeo sa klupe utakmicu protiv Šefild junajteda, koju je njegova ekipa izgubila u osmini finala FA kupa.

Totenhem je na gostujućem terenu izgubio od drugoligaša Šefild junajteda sa 0:1 i eliminisan je iz FA kupa. U londonskoj ekipi bilo je šest izmena u sastavu, uključujući i najboljeg strelca Kejna, koji je počeo meč sa klupe.

Stelini, koji menja trenera Antonija Kontea koji se oporavlja od operacije žučne kese, rekao je da ne žali zbog odluke o sastavu.

"Ne žalimo. Moramo da gledamo srednjeročni period, imamo mnogo utakmica. Hari Kejn je igrao u poslednjih šest utakmica, jednom pod groznicom, a jednom pod povredom. Moramo da čuvamo našeg najboljeg igrača", rekao je Stelini, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Hari Kejn
foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Shutterstock Editorial / Profimedia

Totenhemu je sada jedina šansa za trofej ove sezone trijumf u Ligi šampiona.

"Mislim da smo propustili veliku priliku i moramo da se izvinimo navijačima. Njih 5.000 je doputovalo da gledaju kako igramo i izvinjavamo se jer smo propustili veliku priliku. Ne radi se o motivaciji, možda ako ne igrate konstantno, ponekad pokušate da sačuvate energiju za kraj utakmice. Ili od početka igrate bez energije jer mislite da je utakmica laka", naveo je pomoćni trener.

"Naše utakmice nikad nisu lake. Moramo da budemo konstantni - radi se o mentalitetu", dodao je Stelini.

Totehem će u subotu igrati protiv Vulverhemptona u Premijer ligi, a zatim će u sredu dočekati Milan, u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona. U prvom meču u Italiji, Milan je pobedio sa 1:0.

(Kurir sport/BBC)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track