MITAR JE PRED TRANSFEROM KARIJERE: Neće menjati grad! London na nogama! Za Srbina Fulamu treba iskeširati 30 MILIONA EVRA
Foto: EPA/Andy Rain, screenshot

englezi pišu

MITAR JE PRED TRANSFEROM KARIJERE: Neće menjati grad! London na nogama! Za Srbina Fulamu treba iskeširati 30 MILIONA EVRA

Fudbal -

Nema veze što je bio povređen i što nije igrao mesec dana. Aleksandar Mitrović i dalje je cenjen i poštovan u Engleskoj.

Aleksandar Mitrović
foto: Darren Staples / Zuma Press / Profimedia

Toliko, da engleski mediji već danima pišu o tome da će Srbin napustiti Fulam na leto. Naime, ljudi iz Čelsija su ozbiljni i žele Aleksandra Mitrovića u plavom dresu. Za njih u junu neće biti problem da iskeširaju 30.000.000 evra koliko traži rukovodstvo Fulama.

Čelsi igra očajno ove sezone, ne mogu da postignu gol. Menadžer Grejem Poter rekao je čelnicima kluba da mu je potreban napadač. I to ne bilo kakav. Pravi razbijač, onaj koji ume da teroriše odbrane.

Izbor je pao na Aleksandra Mitrovića, iako se pominje i vođa navale Napolija Viktor Osimen, ali je gotovo nemoguće doći do njega. Srbin je daleko realnija opcija, posebno što je za njega ozbiljno zainteresovan trener Grejem Poter.

Aleksandar Mitrović (28) ima ugovor sa Fulamom do juna 2026. godine i zaštitno je lice kluba. Napadač srpske fudbalske reprezentacije od juna 2015. godine igra u Engleskoj, što govori da ima veliko iskustvo.

Aleksandar Mitrović
foto: JAVIER SORIANO / AFP / Profimedia

Korpulentni centarfor ove sezone je za Fulam odigrao 22 utakmice i postigao je 11 golova uz četiri asistencije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track