BAŠ ME BRIGA! Trinkijerija pitali za Kampaca, a on BEZ DLAKE na jeziku ispalio odgovor kao iz topa - bio je SUROVO ISKREN!
Foto: Starsport©, Uroš Arsić/Mondo

surovo iskren

BAŠ ME BRIGA! Trinkijerija pitali za Kampaca, a on BEZ DLAKE na jeziku ispalio odgovor kao iz topa - bio je SUROVO ISKREN!

Košarka -

Danas od 19 sati, košarkaši Crvene zvezde odigraće novi evroligaški meč, protiv Bajerna, a trener beogradske ekipe Duško Ivanović moći će konačno da računa na Fakunda Kampaca.

Na konferenciji za medije pred ovaj meč, trener minhenskog Bajerna Andrea Trinkijeri rekao je da ga ova tema ne interesuje nešto naročito, jer Zvezda svakako ima veoma dobar tim.

- Baš me briga. Crvena zvezda je uvek Crvena zvezda. Oni imaju jednu od najintrigantnijih bekovskih linija u Evroligi. Kampaco, Vildoza, Nedović. Ne znam koliko timova bi mogli da sastave ovakvu bekovsku liniju zajedno. Ali, mi nismo „na sniženju“. Igraćemo najjače što možemo - rekao je italijanski stručnjak.

Podsetimo, nezavisni finansijski panel Evrolige produžio je Zvezdi zabranu registrovanja novih košarkaša do 28. februara 2023, što je značilo da Fakundo Kampaco ne može da igra do marta za crveno-bele.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track