ZVEZDA NIKADA NIJE BILA MLAĐA, LEPŠA I ZDRAVIJA: Zvezdan Terzić čestitao 78. rođendan zvezdašima i pokazao da je PONOSAN
Foto: www.crvenazvezdafk.com

marakana

ZVEZDA NIKADA NIJE BILA MLAĐA, LEPŠA I ZDRAVIJA: Zvezdan Terzić čestitao 78. rođendan zvezdašima i pokazao da je PONOSAN

Fudbal -

Generalni direktor Crvene zvezde i predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda - Zvezdan Terzić, obratio se na 78. rođendanu prisutnima i čestitao na uspesima koje su postizali u prethodnoj godini.

Zvezdan Terzić
foto: www.crvenazvezdafk.com

- Naša Crvene zvezda, iako danas ima 78 godina, nikada nije bila mlađa, lepša i zdravija. Moram da naglasim da sam ponosan na sve rezultate koje smo ostvarili u prošloj godini, iako nas veličina Crvene zvezde uvek tera na samokritičnost, sa željom da budemo bolji i uspešniji nego što smo bili juče - istakao je Zvezdan Terzić.

Ukazao je potom funkcioner Crvene zvezde na jednu važnu stvar.

- Posebno me raduje jedinstvo koje smo pokazali u prethodnom periodu kada smo se radovali uspesima i tugovali u neuspesima. Naravno, mnogo više je bilo uspeha, ali nas veličina Zvezde obavezuje da budemo još uspešniji - istakao je Terzić i nastavio:

- Kao predsednik Upravnog odbora Sportskog društva Crvena zvezda, želim da vam čestitam na rezultatima i poželim mnogo radosti, zdravlja, sreće, vama i vašim klubovima. Srećan rođendan Zvezdo!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track