U REALU JE SVE BILO POGREŠNO OD POČETKA! Jović konačno otkrio istinu o boravku u Madridu: Najbolji klub na svetu, ali...
Foto: EPA/Claudio Giovannini

OTVORIO DUŠU

U REALU JE SVE BILO POGREŠNO OD POČETKA! Jović konačno otkrio istinu o boravku u Madridu: Najbolji klub na svetu, ali...

Fudbal -

Napadač Fiorentine, Luka Jović, postigao je gol koji je presudio Milanu u velikoj pobedi u okviru 25. kola Serije A.

Srpski centarfor je ušao u igru u 80. minutu, a u 87. je bio strelac za 2:0, da bi u poslednjem minutu Teo Ernandez postavio konačan rezultat 2:1.

Pre utakmice protiv "Rosonera", Jović je u intervjuu za "La Republiku" govorio o vremenu provedenom u Realu.

"Sve u Madridu je bilo pogrešno od početka. Napustio sam Ajntraht previše rano, a kada sam stigao u Madrid, svi reflektori su bili uprti u mene", rekao je Jović i dodao:

"Imao sam samo 21 godinu, bilo je komplikovano uklopiti se u najbolji klub na svetu. Pored povreda i korone, imao sam i nepravedan pritisak na sebi. Bilo je to nesrećno iskustvo".

Ove sezone je u dresu Fiorentine postigao 11 golova, od čega šest u Ligi konferencija.

"Ovde u Fiorentini mogu da se razvijam. Zahvaljujem se Roku Komisu što me je doveo ovde. Fiorentina ima sve što je potrebno da osvoji Ligu konferencija ove sezone. Rekao sam mojim srpskim saigračima (Nikola Milenković i Aleksa Terzić) da ćemo osvojiti Ligu konferencija i Kup Italija. Svake sezone otkako sam postao profesionalac osvajao sam barem jedan trofej sa klubovima".

Na zanimljiv način je Srbin odgovorio na pitanje o društvenim mrežama.

"Koristim ih sve manje i manje. To je lažan svet koji stvara lažnu sliku o ljudima", rekao je Luka Jović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track