ZVEZDA ZOVE NA PROSLAVU 78. ROĐENDANA: Klub pravi spektakl za navijače! Poseta muzeju i besplatan ulaz na meč protiv Novog Pazara
Foto: www.crvenazvezdafk.com

uživanje

ZVEZDA ZOVE NA PROSLAVU 78. ROĐENDANA: Klub pravi spektakl za navijače! Poseta muzeju i besplatan ulaz na meč protiv Novog Pazara

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda je za sve navijače pripremio brojne zanimljivosti pred utakmicu protiv Novog Pazara i spektakularnu proslavu 78. rođendana.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Kapije Marakane biće otvorene, a jedan od segmenata biće i specijalna muzejska postavka, kroz koju će se zvezdaši prisetiti najslavnijih momenata bogate istorije kluba.

Ulaz na utakmicu protiv Novog Pazara će biti besplatan za sve zvezdaše, koji dođu da uživaju u rođendanskoj proslavi i spektaklu Zvezdinih prvotimaca. Pred utakmicu 26. kola Superlige Srbije koja se igra na stadionu „Rajko Mitić“ svi zaljubljenici u crveno-bele boje će imati priliku da u promenoaru kod Zvezdine televizije obiđu muzejsku postavku, koja će navijače vratiti u bližu i dalju prošlost i podsetiti ih na sve velike uspehe koje je klub ostvario u prethodnih 78 godina.

Crvena zvezda
foto: Starsport

Veliki broj emotivnih momenata, najlepših životnih trenutaka dvanaestom igraču je priredila upravo Crvena zvezda. Muzej koji se nalazi na Marakani, smatra se za najbogatiji i najveći na Balkanu, a njegove vitrine čuvaju uspomene, koje svakog navijača Crvene zvezde čine ponosnim što je deo velike crveno-bele porodice.

Proslava 78. rođendana je prava prilika da se klub priseti veličine Crvene zvezde kroz specijalnu muzejsku postavku koja će upotpuniti najavljeni spektakl na stadionu „Rajko Mitić“ u nedelju 12. marta od 16 časova, kada će biti odigrana utakmica sa Novim Pazarom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track