ZA OVAKVE UTAKMICE SE ŽIVI! Konte pred okršaj sa Milanom poručio: Vratio sam se i srećan sam! Pritisak raste - želimo četvrtfinale
Foto: Profimedia

liga šampiona

ZA OVAKVE UTAKMICE SE ŽIVI! Konte pred okršaj sa Milanom poručio: Vratio sam se i srećan sam! Pritisak raste - želimo četvrtfinale

Fudbal -

Trener fudbalera Totenhema Antonio Konte rekao je danas da ekipu očekuje velika utakmica protiv Milana, kao i da se nada odličnoj atmosferi na stadionu u Londonu.

"Sada sam se vratio i srećan sam. Imamo veliku utakmicu, želimo da prođemo u sledeću fazu. Nadam se da ću osetiti neverovatnu atmosferu na stadionu", rekao je Konte, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Fudbaleri Totenhema dočekaće u sredu u Londonu ekipu Milana, u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona.

Prvi meč u Italiji završen je pobedom Milana sa 1:0.

Konte se vraća na klupu engleskog kluba, nakon što se oporavljao od operacije žučne kese.

"Biti prisutan tu je potpuno drugačije. Zahvaljujem se stručnom štabu jer su odradili odličan posao, znam da igračima nije bilo lako da budu daleko od trenera", dodao je italijanski stručnjak.

Konte je istakao da se za ovakve utakmice živi.

"Živimo za ovakve trenutke jer kada pritisak raste, to znači da vaš nivo raste. Ne zaboravite da smo prošle sezone igrali Ligu konferencija. Ove sezone igramo u Ligi šampiona. Osvojili smo našu grupu i sutra imamo priliku da pobedimo Milan i prođemo u sledeću fazu... Ako me pitate da li želim da osvojim Ligu šampiona, rekao bih da, ali tu je i realnost. Moramo da idemo utakmicu po utakmicu", rekao je Konte.

Utakmica između Totenhema i Milana igra se u sredu od 21.00.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track