ČUVENI AS ŠOKIRAO: "SREĆAN SAM ZBOG POVREDE NEJMARA" Ne mogu da ga gledam, ne mogu da ga podnesem, sve oko njega me NERVIRA!
Foto: EPA

surovo

ČUVENI AS ŠOKIRAO: "SREĆAN SAM ZBOG POVREDE NEJMARA" Ne mogu da ga gledam, ne mogu da ga podnesem, sve oko njega me NERVIRA!

Fudbal -

PSŽ je ostao bez Brazilca Nejmara do kraja sezone, jer je operisan. Uvukla se zebnja u redove navijača pariskog kluba, ali ne i nekadašnje legende fudbala u Francuskoj Kristofa Digarija.

Nejmar, Pari Sen Žermen
foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP / Profimedia

Nekadašnji napadač Bordoa, Milana, Barselone, Marselja, Birmingema i Katara, čovek koji je 55 puta nosio dres reprezentacije Francuske i dao osam golova, Kristof Digari (50) bio je prilično okrutan prema Nejmaru.

- Srećan sam zbog PSŽ što se Nejmar povredio! Smatram ovo neverovatnom šansom za Kristofa Galtijea, u jednom trenutku bi morao da pokaže hrabrosti i preseli Nejmara na klupu, jer bi to bilo jedino rešenje. Razlog ekipa je uravnotežena kad ima petoricu iza lopte i dvojicu napadača kakvi su Mbape i Mesi - rekao je Digari i osuo drvlje i kamenje po Brazilcu:

Kristof Digari
foto: Apaydin Alain/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Više ne mogu da ga gledam. Ne mogu da ga podnesem! Nerviraju me čak i njegovi driblinzi, njegov stav. Umorio sam se od njega i ne želim više da ga vidim na terenu - zaključio je nekadašnji as.

Atomski fudbal je zagarantovan! Jednom su razočarali (prvi meč izuzetno skroman), bilo bi previše da to ponovo! Bajern u sredu veče udara na PSŽ u revanšu osmine finala Lige šampiona! I to bez Nejmara koji je operisan.

Nemci imaju prednost 1:0 iz prvog meča, ali to nije nikakva garancija za uspeh. Parižani su silno motivisani da na krilima Lea Mesija i Kilijana Mbapea naprave senzaciju i izbace velikog favorita. Bajern je dobio tu ulogu od mnogih stručnjaka, ali i kladionica koje su odredile kvotu na njih od samo 1,80, a pobeda gostiju plaća čak 4,50.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track