PIJAN POKAZIVAO POLNI ORGAN DEVOJKAMA U BARU, JEDNU HVATAO ZA GRUDI: Zvezda Mančester sitija u centru SKANDALA, objavljen i video!
Foto: Andrew Yates / Zuma Press / Profimedia

HAOS

PIJAN POKAZIVAO POLNI ORGAN DEVOJKAMA U BARU, JEDNU HVATAO ZA GRUDI: Zvezda Mančester sitija u centru SKANDALA, objavljen i video!

Fudbal -

Dugogodišnji fudbaler Manečster sitija, Kajl Voker, glavna je meta ostrvskih medija zbog skandaloznog video snimka koji se pojavio.

Britanski tabloid "San", došao je u posed snimka na kojem Voker, čini se u alkoholisanom stanju, pravi haos u jednom baru u Mančesteru.

Svedoci, odnosno gosti koji su se našli u baru, tvrde da je desni bek sa društvom stigao oko 17 časova i da je već tada bio pijan.

Na snimku koji je objavio pomenuti tabloid vidi se kako fudbaler u nekoliko navrata skidao pantalone i pokazivao polni organ pred nekoliko devojaka, a jednoj je prišao sa leđa i uhvatio za grudi.

Nakon sat i po vremena fudbaler i njegovo društvo napustili su lokal, ali Voker je ubrzo morao da se vrati pošto su ga zaposleni pozvali da plati račun, na šta je potpuno zaboravio.

"San" je naveo i da je barmen stajao pred Vokerom koji je bio toliko pijan da nije mogao da izvadi novčanik i karticu iz džepa, pa mu je u tome pomogao prijatelj.

Ovaj list ističe da Vokerova supruga, Ani Kilner, nije viđena u baru sa njim.

Voker je ove sezone igrao na 16 utakmica u Premijer ligi, međutim nakon ovog skandala, pitanje je kada će se opet naći na terenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track